Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

O nás

Soukromé zdravotnické zařízení zajišťující ambulantní zdravotní péči.

Služby

Specialisté

MEDIKA Hradec Králové, s.r.o.
Veverkova 1631/5, Hradec Králové 500 02
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Všeobecná zdravotní pojišťovna
  • Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
MEDIKA Hradec Králové, s.r.o.
Riegrovo náměstí 914, Hradec Králové 500 02
  • Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (20)

MUDr. Helena Chybová Jiný

Minulý týden jsem navštívila paní doktorku. Byla velmi příjemná, vstřícná, podrobně vše vysvětlila a bylo vidět její snahu pomoci. Mohu doporučit.

MUDr. Oldřich Široký Jiný

Pana doktora Širokého jsem navštívil na doporučení zastupující praktické lékařky. Měl jsem již delší dobu obtíže s vysokou TF. První návštěva byla velmi přátelská - skvělý přístup. Provedlo se několik vyšetření, konzultace a po výsledcích z Holtera předpis medikace. Od 2. dne užívání jsem znatelně pocítil pozitivní změnu! Měl jsem pana doktora navštívit už dříve, ale jak se říká - lepší později... Děkuji za Vaši péči.

MUDr. Helena Chybová Jiný

Dnes jsem byla u paní doktorky a jsem velice spokojená. Vše důkladně vysvětlila a úžasná komunikace.
    Děkuji

MUDr. Helena Chybová Jiný

Naprosto úžasná a hlavně empatická paní doktorka. Termín skoro "nahned" a neuvěřitelná lidskost a snaha pomoci. Kdyby bylo možno dát deset hvězd, tak je vlastníkem Mudr. Chybová!!

MUDr. Helena Česáková Jiný

Profesionálni přístup k pacientovi,doporučení léčby s možností rehabilitace a případné objednání.Od bolesti hned injekce jemné procvičení krční páteře a sestřička mě všechno ještě zopakovala.Za mě spokojenost.

MUDr. Oldřich Široký Jiný

Naprosto profesionální a milý přístup. U pana doktora je patrný zájem o pacienty. Vřele doporučuji..

X
    MUDr. Jana Vaněčková Jiný

Paní doktorka je milá, chytrá, vstřícná i nad rámec povinností.
    Naprostým opakem je nepříjemná sestra, s výrazem člověka, kterého pacienti obtěžují a komandující je jako pětileté děti. Bohužel paní doktorka, které kazí celkový dojem, se jí ve své dobrotě asi nedokáže zbavit.

MUDr. Roman Blanař Jiný

Dle mého názoru nejlepší praktický lékař. Vždy vyjde vstříc, ochotný a hlavně skvělý odborník. Vzhledem k tomu, že jsem bohužel často nemocen navštěvuji pana doktora často s vždy mi pomůže a poradí.

MUDr. Roman Blanař celkové vyšetření

Chodím k panu doktorovi již několik let a jsem velmi spokojena, je velmi pečlivý, komunikativní a ochotný. Snaží se vyjít vstříc a zajímá se a souvislosti. Mohu doporučit.