Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

O nás

Poskytujeme standardní i nadstandardní zdravotní péči svým pacientům.

Služby

Specialisté

Medifin a.s., Poliklinika Šustova
Šustova 1930/2, Praha 149 00
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Všeobecná zdravotní pojišťovna
  • Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (111)

Paní doktorka je skvělý člověk i odborník. Vřele doporučuji.

• Hana Pospíšilová Jiný  •

Pan doktor mě vzal z ulice, když jsem už sotva chodila, bez žádanky a v podstatě den poté, co jsem začala shánět lékaře, protože jinde mi problém po roce nevyřešili. Žádné čekání, léčba účinná, návštěvy rychlé a příjemné. Sestřička milá, pan doktor má osobitý styl, který mně vyhovuje, jinému nemusí, ale v ordinaci si asi kamarády nehledáme. Já jsem moc ráda, že mi obvodní lékařka doporučila jít zrovna sem a s čímkoliv dalším se budu vracet.

• MUDr. Miloslav Nosek Jiný  •

N

Paní doktorka je úžasná, empatická, prostě skvělá. Velmi mi pomohla v hodně těžké životní situaci, nevím, jak bych to bez ní zvládla. Vždy usměvavá, chápající a vstřícná. Byla jsem na tom velmi psychicky špatně, ale její skvělý přístup mě zachránil před zhroucením. Vřele jí všem doporučuji, více takových lékařů.

• MUDr. Markéta Havasová Vališová Jiný  •

I

Nejlepší lékař jakého znám, řadu let se moji rodině věnuje, vše vysvětlí, zařídí, má o nás zájem.

• MUDr. Petr Pudil Jiný  •

T

Paní doktorka je fantastická, stoprocentní profesionálka a navíc maximálně laskavá. Vlastní nedbalostí jsem si způsobil problém, který vyústil až do situace, kdy byla nezbytná extrakce dvou sousedících stoliček. Paní doktorka i paní sestra tvoří dokonale sehraný tandem. Obě dámy mají můj obrovský dík a obdiv.

• MUDr. Dagmar Kunová Jiný  •

Pan doktor nad rámec svých povinností velice přispěl k dostupnosti léčby i přes velice pomalý systém zdravotní péče a vyšetření.

• Jan Trávníček Jiný  •

Profesionální přístup, detailní informace, bezchybný zákrok.

• MUDr. Dagmar Kunová Jiný  •

Paní doktorka je milá, s dětmi hovoří, jen někdy by bylo vhodné lépe a předem vysvětlit, co se bude dít. Občas jsem překvapená sama a nestačím reagovat. Sestra už je vyměněna a dobře tak, byla často opravdu nepříjemná a organizovala vše za dr - včetně vyučení diagnóz. Nová sestra je lepší.

• MUDr. Renata Stráníková Jiný  •

N

Paní doktorka je akčně skvělá, pohotová a hned se nemocí dítěte neotálí.

• MUDr. Hana Peregrinová Jiný  •

Pan doktor provedl velmi dobře chirurgický výkon a jako jediný zjistil správnou diagnózu, kterou nebyli schopni určit ani v nejmenované pražské nemocnici.
    Je to velmi zkušený a profesionální lékař. Doporučuji.

• Jan Trávníček Jiný  •