O nás

Naše stomatologické pracoviště nabízí ucelený soubor služeb v oblasti zubního lékařství, používá moderní technologie jako je strojová endodoncie, radiovisiografie, vlastní OPG rtg, pískování zubů a další.
Poskytujeme kompletní péči o chrup dospělým i dětem pojištěným u našich smluvních zdravotních pojišťoven. Před naší zubní ordinací v Praze 4 snadno zaparkujete a díky objednávkovému systému nebudete na vyšetření čekat déle než pár minut. Veškeré úkony související s ošetřením chrupu provádíme přímo u nás, což ušetří Váš čas i peníze. Poznejte výhody zkušeného týmu zubařů a moderně vybavené ordinace v Praze.

Služby

• Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (19)

Číslo ověřené
    MUDr. Ladislav Kocman ortodontická konzultace

K panu doktorovi jsem chodila několik let od 10 až do 18 let. Nejprve jsme mela su dává i rovnátka ale ta na můj problém se zuby příliš nepomáhala, proto mi dal fixní rovnátka, kter ejsme měla celá tři roky. Po sundání fixních rovnátek mi nedal ani fixní retainer že zadu na zuby ani nasazovacimi rovnátka. Nyní, po šesti letech na to doplním a zuby s emi hlavně v epredu začínají zase rozlezat. Nejspíše to budu řešit nějakými výplněmi a zajdu si k jinému ortodontistovi na fixní retainer.