IVF Zlín | Klinika reprodukční medicíny a gynekologie
O nás
Díky odbornosti, osobnímu přístupu a neustálým inovacím si naše klinika vybudovala vynikající mezinárodní pověst. Pomáháme i těm párům, pro které se sen o rodičovství zdá být nedosažitelný.
A protože víme, že není jednoduché skloubit vlastní povinnosti, časově náročné dojíždění a léčbu, naše klinika nabízí vlastní hotelové zázemí. Dvě vzájemně propojené budovy kliniky a hotelu obklopené krásnou zahradou s výhledem tak poskytují
vše pod jednou střechou.
Služby
Specialisté
IVF Zlín | Klinika reprodukční medicíny a gynekologie
U Lomu 638, Zlín 7600Pojištění
- Oborová zdravotní pojišťovna
- Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
- Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
- Všeobecná zdravotní pojišťovna
- Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
- Česká průmyslová zdravotní pojišťovna
Názory o lékařích (14)
Pan doktor byl zřejmě svého času vynikající lékař. Nicméně v oblasti porodu KP by bylo skvělé, kdyby se dovzdelal. Syn se nepretočil a zůstal v této poloze. Pan doktor mi přirozený porod vymlouval s tím, že se mi narodí mrzák. Vyhledala jsem primáře jedné nejmenované porodnice, který mi vše vysvětlil a ujistil, že je to zcela přirozená poloha a nic nebrání přirozenému porodu. Podle pana Gerycha bych porod nezvládla kvůli postavě, podle pana primáře, který mě v porodu podpořil, nebyla má výška ani váha vůbec překážkou. Když jsem z ordinace odcházela sestra se zhrozila, že snad nebudu miminko rodit přirozeně, že tohle je jasný císař... Syna jsem porodila na ctyrech, byl to úžasný zážitek a syn je zdravý a já jsem velice vděčná, že jsem nemusela podstupovat zbytečnou břišní operaci kvůli zastaralým názorům na porody koncem pánevním, které se naštěstí v mnoha porodnicích po celé ČR běžne provádí. Pane doktore, chtělo by to ženu podpořit, ne ji vystrašit. :)
Markéta
bohužel negativní zkušenosti, nedělal vše pečlivě a léky vysazoval kdy neměl .už nikdy IVF Zlín , zachovali se hrozně
I.P.
Paní doktorka je velice příjemná a sympatická. Léky předepíše a jste u ni rychle hotoví. Avšak do té doby dokud nejste těhotní. Moje zkušenost je velice špatná, za celé těhotenství se na mne skoro nepodívala. Vždy se jen zeptala zda mi něco není a jestli se cítím v pořádku a někdy se na bříško ani nepodívala. Jen podepsala těhotenskou kartičku a šla jsem domů. Vždy jsem byla v ordinace 1 minutu a hned šel další... Dokonce v den porodu mi řekla, že určitě rodit nebudu, že mám čas, a to jsem ji říkala, že mám bolesti a kontrakce, ona mi však tvrdila, že určitě ne. Do porodnice jsem to potom skoro nestihla. Naivně jsem si myslela, že když už k ni chodím celé těhotenství, že by mohla být u porodu. Bohužel ani to se nestalo. Určitě bych si dnes vybrala jiného lékaři, horší je že takovou zkušenost si budete pamatovat už celý život, a to mě mrzí...
Kamila
Jeho představa fungování ženy je dopovat ji umělými hormóny od prvních měsíčku až po smrt a považovat takový toto za normální. Řešení problému, jaký jsem měla, hledal pouze za hormony. Výsledky testů, které dělal jsem se nedozvěděla. A snažil se mě přimět k umělému oplodnění, přestože můj zdravotní stav pro tento krok nebyl dostatečný. Dlouhé čekání, přestože jsem byla objednána na určitý čas.