Hornická poliklinika s.r.o.
Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
O nás
Služby
Specialisté
Hornická poliklinika s.r.o.
Sokolská třída 81, Ostrava 70200Pojištění
- Oborová zdravotní pojišťovna
- Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
- Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
- Všeobecná zdravotní pojišťovna
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
Názory o lékařích (32)
štěpán
chodím k ní již 30 let a určitě bych ji neměnil ,milá ,vstřícná ,ochotná snaží se vyřešit jakýkoliv problém.
Hana Kejlová
Chodí k ní má babička... paní doktorka je hodná, příjemná... super. Jen sestra je arogantní a dost protivná. Předchozí sestrička byla hodná a milá. Tady s paní se nedá mluvit. Jednou napsala babičce špatné léky, pak babičku seřvala, že jí to ona špatně nadiktovala (což nebyla pravda) a teď se potřebovala přeobjednat kvůli nemoci a byla opět hnusná na ní. Jako paní doktorka by si měla sjednat pořádek s ní. Ubližuje to její praxi.
Jiří V.
Je sympatická a velmi empatická, působí jako člověk, ne jako robot od počítače (hodně doktorů tak vypadá). Vyzařuje z ní pozitivní energie. Takhle si představuji doktora/doktorku
Milá a příjemná. Děkujeme za vaši práci. Jste skvělá.Vrbka.
SD
Skvělý lékař, který se mi věnoval od malička, a to s krvácením z nosu. Ve 20ti letech sem ho navštívila cca po roce léčení angíny moji praktickou lékařkou a on už mezi dveřmi konstatoval, že není není v pořádku a ano, skončila sem měsíc na infekčním.. Dá se říct, že mi zachránil život, jen proto, že to byl první lékař, který byl ochoten mě vyšetřit. Ačkoli může působit chladně nebo arogantně.. Vůbec takový není, všemi deseti doporučuji, až budu mít nějaký problém určitě vím kam půjdu
Anna Guziková
Profík na svém místě. Podrobné mně vyšetří, poslal na rentgen rukou, nohou kde mi byly všude zjištěny artrozy. Pan dr. mi to velice citlivě řekl co mi je napsal mi rehabilitace dal léky na artrozu. A že mi řekl, že špatně sedím na tom nevidím nic špatného, tak by to mělo být, že si doktor všímá všeho. Byla jsem u něj asi 5 krát a vždy profesionální jednání, do kloubu na ruce mi pichl injekci po které se mi ulevilo je škoda že prý musel odejít kvůli špatnému jednání s pacienty. Nevím co by chtěli, uhrazení že byli poučení že špatně sedí stojí, mají špatné boty, by měli být rádi, že jim to doktor řekl.
T.B.
Nejlepší doktor, u kterého jsem kdy byla. Milý, vstřícný, jde vidět velký zájem o pacienta. Všechno srozumitelně popisuje a vysvětluje. Fakt 100%.
Kristýna Ožanová
Paní doktorka je velice příjemná a empatická. Člověk se nebojí jí říct jakýkoliv zdravotní problém. Vždycky mi se vším pomohla, případně mě poslala k odbornému lékaři.
Dnes jsem se dozvěděla, že na hornické poliklinice bude končit a moc mě to mrzí. Byla to nejlepší lékařka, jakou jsem kdy měla. Děkuji za Vaši práci, paní doktorko.
I.P
Skvělý přístup paní doktorky, bohužel to nemohu říct o její sestřičce, paní Vašíčkové, nepříjemná a neochotná.
Alexandra Arencibia
Pan doktor Raška velice vstřícně a rychle reagoval na mou prosbu o pomoc s odstraněním znaménka u dcerky. Jeho přístup byl velice profesionální, stejně jako přístup jeho sestřiček. Jsem mu za jeho pomoc a práci moc vděčná. Všem doporučuji.
Vnitřní lékařství zdravotnická zařízení Ostravě
Gynekologie zdravotnická zařízení Ostravě