Zubní lékařství

O nás

Zubní ordinaci AV dental tvoří tým zubních specialistů v Praze zaměřených na komplexní stomatologickou péči. Naším jasným cílem jsou spokojení pacienti. Samozřejmým standardem je proto maximální pohodlí a ošetření bez nepříjemných doprovodných pocitů.

Přímo v zubních ordinacích provádíme chirurgické zákroky, jako jsou například chirurgické extrakce (trhání zubů), nebo zavádění zubních implantátů implantologem MUDr. Váňou, který úspěšně zavedl přes 1000 implantátů.

Ve spolupráci s týmem zkušených anesteziologů ošetřujeme naše pacienty i v analgosedaci a celkové anestezii.

Jak probíhá první návštěva v ordinaci?

První návštěva obsahuje:
• důkladné vyšetření komplexního stavu zubů
• OPG snímek obou čelistí
• konzultaci
• sestavení léčebného plánu
• zhotovení nezávazného finančního plánu

Při první návštěvě dítěte je celkový obsah upraven tak, aby se dítě cítilo v prostředí ordinace co nejlépe (odměna po ošetření, motivace dítěte).
Dentální hygienistka pečuje o hygienu nejen dospělých, ale i dětí.

Ordinační hodiny:
Po: 8.00 - 16.00
Út: 8.00 - 19.00
St: 8.00 - 16.00
Čt: 8.00 - 16.00
Pá: 8.00 - 14.00

Používání nadstandardních materiálů a úroveň kvality práce nám znemožňuje vstoupit do systému veřejného zdravotního pojištění. Naše ordinace nemá smlouvu s žádnou zdravotní pojišťovnou (aktualizovaný ceník je k nahlédnutí na internetových stránkách ordinace: www.avdental.cz). Výše placené částky za ošetření se naši pacienti dozvídají vždy dopředu. V ceně vstupní konzultace je i zpracování nezávazného finančního plánu.

Nyní přijímáme nové pacienty.

Služby

Specialisté

Sulická 2033/54, Praha 140 00

Názory o lékařích (6)

MUDr. Aleš Váňa

Pan doktor Vana je urcite vyborny lekar a byli jsme ochotni zaplatit co si rekne za jeho peci. Ale i pres to jsme se rozhodli odejit. Nechceme podporovat pristup (ktery je bohuzel v dnesni dobe stale beznejsi) ktery VAS penalizuje za zruseni schuzky a ztratu casu lekare, ale kdyz nechaji cekat vas tak to musite pouze akceptovat.