MUDr. Yvona Kotroušová

Praktický lékař Více

Blatná 1 adresa

Soukr.ordinace PL pro dospělé
Jana Wericha 524/524, Blatná

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Paní doktorce chybí lidský přístup k pacientům. Je arogantní , protivná , neochotná. Také mě fascinují její prostoje mezi jednotlivými pacienty.Dalšího si zavolá klidně až za 15 minut. A Dorazila mě chybně určená diagnoza . Jediná,kdo v její ordinaci za něco stojí je slečna stážistka. Ta je na rozdíl od paní doktorky hodná a pečlivá.

Z

paní doktorka má pacienty akorát na snadný výdělek a jinak nic dlouhá čekací doba je normální informace o ordinaci raději nikde nezveřejňuje když tam zavoláte sestra jenom štěká a objednání není možné pro to, že tvrdí jak mají strašně plno. Doktorka usnula někde v 80 letech a nové věci ji nezajímají hlavně když to SYPE.Proto silně nedoporučuji a lituji ty kteří u ní zůstávají.

Moje první a doufám poslední zkušenost s jmenovanou lékařkou. Informace o tom jak probíhá její způsob jednání s pacienty jsem měla díky svým známým a rodinným příslušníkům, ale teprve osobní zkušenost mi to vše potvrdila. Bohužel Blatná je malé město a lidé nemají možnost kam za dobrým lékařem přejít. Já sama dojíždím k lékaři přes 30 km, jen proto, že ho považuji za opravdu mimořádně kvalitního jak po odborné tak lidské stránce. Dnes měl dovolenou a zástup právě zmíněná lékařka. Už jen čekání v čekárně na to až na Vás přijde řada je zážitek, naprosto každé slovo z ordinace je slyšet v čekárně takže ochrana soukromí kterou se lékařka "zastiňuje" tím že si vyvěsí v čekárně Ženevskou deklaraci je absolutně nulová. Nebudu zde negativně hodnotit to že si v čekárně počkám, neb nejsem objednána, to mi přijde ještě normální, že přednostně vezmou objednané pacienty. Přístup lékařky je chladný, arogantně poučuje pacienta, po sepsání anamnézy (která je prý nutnost i když potřebuji jen předepsat lék od svého lékaře) se hlásí o 30 korunový regulační poplatek.Vybírá bez potrvzení. Až na mou poznámku za co že je regulační poplatek když jsem nebyla ani fyzikálně vyšetřena mi suše oznámí "že ještě neskončila" a následně mě tedy poslechne plíce během asi 8 nádechů.....Během té doby kdy se pacientovi "věnuje" stíhá ještě v rámci jedné konverzace komunikovat se sestrou která telefonuje s jiným pacientem......Opravdu jednání které se jen tak nevidí a zanechá ve vás hluboký zážitek z neprofesionálního přístupu lékaře.NEDOPORUČUJI a jsem vděčná za lékaře které jsem si sama zvolila a jejichž profesionalita není dána jen jejich diplomem.

Připadá mi že většinu pozitivních komentářů píše jedna osoba, jistá Jana Prokopcová, jí všude jenom vychvaluje ale nemá vůbec pravdu.

Nebudu zde psát, že je to úplně nejhorší lékařka, ale opravdu ji nedoporučuji. Přijde mi, že se zpoléhá na to, že ordinuje v malém městečku - Blatná (nevím jak to vypadá s jejím léčení v Písku), kde lidé neznají kvalitu poskytované péče. Já u ní byla už po třetí a čím dál víc se zhoršuje její zájem a péče o pacienta. Ordinace je v hrůzném stavu. Soukromí pacienta jakoby nebylo, nejen že o kus dál sedí sestra, ale i čekající pacienti v mini chodbičce všechno slyší. Doktorka se s Vámi baví, jak kdybyste nebyli svéprávní. Do krku se podívá asi ze dvou metrů. Přijde mi, že ji to obtěžuje a štítí se sáhnout na Vás. Absolutně s Vámi neprodiskutuje Váš zdravotní stav. Prostě děs. O sestře se bavit nebudu, to je jen vizitka paní doktorky. Opravdu nedoporučuji. Co se týká Blatné, je zde skvělá doktorka Petrová a nyní i nově nastupujicí doktor Linhart. Pečlivě si vybírejte ke komu půjdete, zdraví a nervy máte jen jedno :-)

Nemám s paní doktorkou dobré zkušenosti. Mě nepoznala, že mám zápal plic. Ikdyž jsem měla neustupující horečky a chrčela jsem na celou její ordinaci. Dala mi sice silná antibiotika, ale ještě zdůraznila že budou mít určitě vedlejší účinky. Po týdnu neustupujících obtíží jsem šla k jiné lékařce a ta mě ihned poslala na rentgen plic. Léčila jsem se s tím pak dlouho. Můj příbuzný měl tu smůlu a zastihl ji o víkendu na pohotovosti, kam jen tak tak došel s ukrutnými bolesti. Řekla mu, že se asi přejedl nebo jen snědl něco špatného a ať si dojde v pondělí ke svému obvodnímu. Trpěl. A v pondělí ho šupem vezli sanitkou do nemocnice na operaci s akutním zánětem slepáku. Za 5 minut 12. Opravdu nechápu jak může být za toto oceněna nejlepším lékařem. K ní už nikdy více.

Také se s vámi podělím o jeden zážitek. Zhruba před dvěma roky jsem měla akutní zánět močového měchýře, k paní doktorce jsem šla již s velkými bolestmi a když
se sestra otázala s jakými jdu potíži (v čekárně seděli asi 3 lidé) tak po mém vylíčení problému mě řekla, abych přišla ve čtvrtek. Upozorňuji, že bylo pondělí. Prý mě nemůže vzít - na dnešek má plno. Opravdu nechápu jak si toto může v dnešní době doktor dovolit. Obrázek si tedy asi uděláme každý sám.

Trošku nechapu jak muže pani doktorku někdo chvalit,je nepříjemná,dokáže člověka kterému je špatně poslat domu s tim,že nemá čas a přitom je prazdná čekárna.Jak mohou tuhle PANI DOKTORKU vyznamenat???

Tato paní doktorka by měla se svým povoláním asi skončit. Nedovedu si jinak vysvětlit její přístup k některým pacientům. Jak je možné, že na výsledky výtěru se musí čekat přes 14 dní a na výsledky krve 6 dní? Kdyby člověk měl něco vážného nebo nakažlivého, tak už je zaneřáděná celá Blatná. Ke všemu si člověk musí odpoledne odvést sám krev do laboratoře do Strakonic. Není lepší říct člověku, aby na oběr přišel druhý den ráno? K čemu tedy platíme zdravotní pojištění a hlavně nehorázný poplatek 30,-Kč, když se nám nedostane ani pořádné péče? Nejde o 30,- Kč, když mi bude zle zaplatím klidně i 100,- Kč, ale požaduji za to odbornou a spolehlivou péči. Pokud se člověk chce domluvit přímo s doktorkou, tak její sestra je tak nepříjemná, že i rotvajler před vilou působí víc mile než ona,a stejnak doktorku nepředá k telefonu.

téma paní doktorka je v naší rodině snad denně! Něco horsího, snad ani neexistuje, škoda že bydlím daleko, jinak bych se za paní doktorkou vypravila osobně a bránila svoje rodiče. Ačkoli, ona vlastně nevstane od stolu a vše pokřikuje na sestru, takže nevím, zda by se mi podařilo se k ní do ordinace dostat...Moje sestra jí volala, že jí není dobře, že má zavratě, bolí jí hlava, a sestra jí do telefonu řekla, že do konce týdne má plno, at jde na pohotovost?? !! Chápete to?? Pratický lékař a nevezme nemocného !! Kdybych měla být sprostá, tak řeknu jen jedno slovo na 5 písmen .