Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíCeník
Peťa Ťápalová
paní doktorka je ůžasná lékařka :) vždycky mi pomůže a poradí, měla sem cistu na záklopce krční a hned mě poslala do nemocnice a já po uzdravění k ní chodím na kontroli. těším se na ní :) Petra
B
Za sebe - spokojenost nadevše.Nechala mi udělat sono okamžitě,okamžité objednání na vyšetření do nemocnice - žádný dvouměsíční čekání.Negativním příspěvkům moc nerozumím.Jestli je rázná,nebo není to neřeším - řeším přístup k pacientovi a ten byl supper. Vše co jsem chtěl vědět mi vysvětlila.Všem doporučuji.
guest
Paní Doktorka je užásná, vžy pomůže nikdy bych ji nevyměnila ikdyž je nekdy rázná.
velmi dobra,mohu doporucit,zachranila mi sluch co jini posrali!!!
Výborná paní doktorka. Jak tady již zaznělo, je velice energická a rázná, nicméně vždy mně dokázala pomoci. Paní doktorku můžu jen doporučit.
Paní doktorka je velice dobra lekarka,Ikdyz je razna tak velmi dobre umí vylecit anginy.
složilová
Paní doktorka je rázná, energická osoba. Pečlivě vyšetří a vždy perfektně diagnostikuje. Pomohla několikrát mně i mému desetiletému synovi. Důvěřuji jí.
S paní doktorkou jsem nadmíru spokojená, vždy perfektně podrobně prohlédla... a doporučila vhodnou léčbu.
pacientka
Velmi dobrý odborník v oboru. Souhlasím s předchozím hodnocení ohledně sestry. Paní doktorka by měla mít mladší sestru na úrovni.
Velmi dobrá lékařka. Jen ta čekárna a čekací doba by mohla být lepší...