Kontakt

Zájem o zahraniční klientelu: Ano

Ordinace
nám. Míru 313, Deštná

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Číslo ověřené
Umístění: Ordinace Jiný

u paní doktorky jsem byla na vstupní lékařské prohlídce a i když to není má lékařka, napíši zde pozitivní recenzi. Paní doktorka je moc milá i paní sestřička :-)

opravdu nejlepší lékařka kdo ma tu možnost at se sem určitě zapíše

tohoto lékaře všem doporučuji

T

doktorka je vpohodě

Je mi nepříjemné, číst si ty zlé recenze na p. doktorku.Ynám ji řadu let a vím, že skutečnost je naprosto jiná a tyto recenze nepravdivé.Těch pár lidí, bych posadila do čekáren jiných praktiků v J Hradeci a myslím, že teprve potom by mohli vyjadřovat své nepodložené pocity!Náhodou jsem také byla v čekárně, kdy paní žádala o návštěvu a moc dobře tuto rodinu znám, takže nedejte na první dojem a paní doktorka rozhodně nehýřila , ale sotva mluvila.Paní doktorka je velice obětavý člověk a sestřička je opravdu chytrá, má znalosti a zkušenosti a vždy příjemná.A o tom, že by věci, které so odehrávají v ordinaci kolovali po Deštné, tak to je opravdu velice trapné a pomlouvačné!Myslím, že ten kdo tyto ošlivé články napsal, at se zamyslí sám nad sebou!!

Příjemná lékařka s usměvavou sestřičkou,tvoří bezvadný tým,všem plně vyhovět a pochopit. Radost k nim chodit.

Skvělá lékařka,příjemná sestra.Mohu vřele doporučit.

Skvělý přístup, příjemné vystupování, snaha vyhovět pacientovi ve všech směrech dle možností, které může praktický lékař poskytnout.

Vřele doporučuji, skvělý přístup