Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Ctirad Šťovík
Dokud šlo o zběžné preventivní prohlídky, nebyl problém. V přítomnosti MUDr. Blechy jsem se ovšem nikdy necítil uvolněně a jakmile bylo potřeba řešit zdravotní komplikace, tak byly mé poznámky prakticky bezpředmětné - co nebylo vidět/slyšet, nestálo za řeč. Od doby, co jsem přešel k jinému lékaři, nemám nejmenší problém.
Neříkám, že je MUDr. Blecha špatný lékař - pozitivní komentáře mluví za vše (jsou-li upřímné a nikoliv na objednávku). Má osobní zkušenost však nebyla úplně ideální. Paní sestřička je ovšem zlatá a vždy byla velice milá a vstřícná. Ostatním spokojeným pacientům přeji, aby to tak bylo i nadále a nespokojeným, aby brzy našli útočiště na lepším místě.
Musím se zastat Markéty.. už jsem v předchozím komentáři psala o mé zkušenosti, shodou náhod úplně stejný scénář, co u Markéty..:/ ať tam jde slečna, žena s čimkoli, dopadne stejně..já tam zezačátku chodila i s bolestí v krku, což teď už radši přeléčím léky z lékarny, protože doopravdy nestojím o to, abych si musela vykasat i kalhotky a musela si nechávat vyšetřovat pomalu i dělohu.. a mám za to, třeba to tak ale není, že děloha má s bolestí v krku sakra málo co společnýho..:) a závěr??? neschopenka a taky zmiňovaný Imudon..:) a jak jsem psala v těhotenství EKG horor.. přisávání těch věcí na prsa mu trvalo dýl než by mělo a v jeho tváři bylo vidět nechutné zalíbení, z čehož mi nebylo zrovna nejlíp a nejsem si jistá, že v 5. měsíci těhotenství je normální, když mi prohmátával břicho dost silně, což ani paní doktorka gynekoložka nedělala, protože to není pro miminko moc dobrý..a hlavně ON k tomu neměl žádný důvod.. jsem z něj dost pohoršená!! jsem zvědavá kam jednou až zajde.. když teď si dovolený k ženám tohle, co si dovolí třeba za 10 let?? až ta jeho úchylka přeroste v něco v mnohem horšího..