Vladimíra Grubauerová

Samostatná ordinace PL gynekologa
Generála Janouška 902, Praha

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Ja mam stejne otresne zkusenosti, pak jsme ale nasla odvahu odejit, nasla jsem si velmi prijemnou lekarku kousek odtud, Kpt.Stranskeho 999/5, P-9, je to jen jedna stanice autobusem nebo 5 minut pesky.
Lekarka se jmenuje Vetešníková-Koubová, má i ultrzavuk, objednávají, nečeká se vůbec nebo do 5 minut, posilaji vysledky SMS/mailem, mají sice za tento nadstandart poplatek 200Kč/půl roku, ale vzhledem k jejich přístupu a kvalitě (i sestrička je super), to ROZHODNĚ stojí za to zaplatím ráda.

Dobrý den, taky bych ráda okomentovala paní doktorku, přesně volám se strachem o recept... jednou mi vynadala a připadala jsem si jak nevím co. A nedej bože, když chci recept do 14 dnů. Poplatky 30Kč si bere i za recept a i za prevenci, ale má to tak vymyšlené, že se samy zvážíte a to, že se zvážíte se už považuje prohlídka a tudíš 30Kč. Přístup je špatný, ale jako doktorka si myslím, že opravdu špatná snad není....

Od paní doktorky jsem odešla.
Jako odborník je zřejmě kvalitní. Před deseti lety, kdy neměla v ordinaci UZ mi pohmatem odhalila nádor na vaječníku a okamžitě zařídila veškerá vyšetření.
Ale její i sestřino arogantní chování, kdy mě při prázdné čekárně vynadá jak malé holce, že jsem se o pět minut zpozdila, mi bylo velice nepříjemné.