Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Romana Tašnerová
K panu doktorovi sice osobně nechodím, chodí k němu ale má sestra, která u něj byla minulý týden na prohlídce potřebné k nastoupení na brigádu. Dle sestry sice pan doktor prohlídku neodbyl, ale to co mě velmi udivuje, je cena, kterou si za prohlídku vyžádal -550 KČ je podle mého názoru opravdu přemrštěná cena a to hodně!! Myslete si o mě, co chcete (lakomec, šetřílek, atd...), ale to, že pan doktor tvrdil, že se to letos zvýšilo, že je to jinak, mě teda pořádně namíchlo. Především kvůli tomu, že já jsem u svého lékaře ve stejném roce, ve stejném měsíci, platila za úplně stejnou prohlídku (naprosto stejné provedené úkony i přibližně stejná délka prohlídky), do úplně stejné firmy na úplně stejnou pozici brigádníka - 150 kč.
Ptám se proto, jak je toto možné???!!! Pochopila bych třeba rozdíl stokoruny, ale téměř čtyřnásobek za úplně stejnou věc?!
A upozorňuji, že v mém případě rozhodně nešlo o nějaké zvýhodnění, např. 1. prohlídka se slevou, nebo podobné argumenty, které by někdo mohl mít.
Dovolím si proto směle a neanonymně označit pana doktora za zloděje.
Nová ordinace je hrozná,přes dveře je slyšet vše,co pacient lékaři říká.Kde je nějaká diskrétnost?Čekání je mnohdy neúnosné,člověk jde pro léky a prosedí tam i 3 hodiny.Hledám možnost registrace u jiného lékaře.
Pepa
Tak ja se take pridam k nazorum pacientu.Ze pan doktor nema zdravotni sestru z financnich duvodu to vime vsichni.Ale vic me zarazi kdiz byla nemocna jeho posledni zdravotni sestra snad nejlepsi kterou tam mel a cekala v cekarne jako ostatni pacienti kdyz byla nemocna tak to me zarazi.A ted ve skratce dlouhe cekani,kazdemu rika ze mu predepisuje konfortni leky a pritom to jsou standartni leky,na krev vas posila prez pul Svitav.Pan doktor by mel zvazit jestli pokracovat v tomto sistemu na dale.Je tu hlavne pro pacienty z kterych je ziven.Pane doktore neni to k zamisleni a hlavne ke ZMENE!!!!!!! Z pozdravem Pepa.
black
Opravdu hrůza. Roky jsem se u něj léčila s bolestí kolen. Několikrát mě posílal na rehabilitace, rentgeny, vždy bez úspěchu. Nakonec mi sdělil, že jsem přecitlivělá na bolest. Opravdu jsem si myslela, že jsem hypochondr a něco si namlouvám. Po několika letech bez léčení jsem změnila lékaře. Bolest v tu dobu byla totiž nesnesitelná. Ten mi po prvním rtg. diagnostikoval vrozenou vadu (tudíž tam byla už od narození a pan Cvrček ji prostě neviděl) a musela jsem okamžitě na operaci. Choďte opravdu radši jinam. A to i pokud jste ženská do 30 let. Mě v tu dobu nebylo ještě ani 25 a přehlížel mě jak lány.