MUDr. Vladimír Cvrček

Ortoped Více

Lanškroun 1 adresa

Sam.ord.lékaře spec. - ortopedie
Dobrovského 34, Lanškroun

Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolí

Ž
Umístění: Sam.ord.lékaře spec. - ortopedie Jiný

Líbil se mi přístup pana doktora na jeho postup léčby. Nejprve jsme zkusili základní pomoc s problémem, když to nepomohlo (nebylo úplné zlepšení, jen patrné), přidali jsme další léčbu a rehabilitaci, která mi velice pomohla.

T

Co člověk, to názor.
K panu doktorovi chodím dlouho, je vstřícný, ihned pošle na různá vyšetření, předepisuje rehabilitaci, poradí a snaží se všemožně pomoci. Bláboly některých pacientů jsou zavádějící. Samozřejmě, jako žádný lékař, zázraky neumí.
Já osobně jsem se ním po všech stránkách spokojená.

Mi sme velice spokjeny s panem doktorem uz k nemu chodime hodne dlouho vzdycky nam pomohl

Chceme poděkovat panu doktorovi za skvělou péči o naši dceru, která měla vrozenou vykloubenou kyčel těžkého stupně. Po půlroční léčbě už není nutná operace a dcera je v pořádku. Moc děkujeme!

N

Milá sestřička, pan doktor velice příjemný, operační výkon prakticky bezbolestný, doporučil i další odborná vyšetření a další postupy léčby, bolesti ustoupily.Byla jsem naprosto spokojena.