Jsme moderní stomatologické pracoviště, které se specializuje na fixní protetické práce, zejména metalokeramické a celokeramické korunky a můstky. Ty jsou v případě chybějících zubů kotveny na umělé zubní kořeny - implantáty.
Pokud Vám špatně drží snímací náhrada, provádíme její ukotvení pomocí miniimplantátů. Dále se zaměřujeme na estetické fasety a bílé výplně.
Ošetření probíhá v přátelské atmosféře a u většiny zákroků používáme místní znecitlivění, abychom maximálně zvýšili komfort pacienta během ošetření.
Lékař
Studium na Lékařské fakultě Masarykovy univerzity v Brně. Promoce v roce 1988. Atestace ze stomatologie I. stupně v roce 1991. Praxe v Brně a okolí. Zaměření na protetickou a estetickou stomatologii.
V roce 2008 zahájeno postgraduální doktorské studium (Ph.D.) na Masarykově univerzitě v Brně. MUDr. Vladan Vondráček
- zubní lékař - stomatolog
Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí17 názor pacienta
Simča
K tomuto panu doktorovi jsem chodila moc ráda, ale používá nadstandard, takže jsem musela z finančních důvodů odejít, ale zoubky mi dal opravdu do pořádku, protože, moje bývalá paní doktorka nic neprováděla, takže jsem musela přejít k panu Dr. Vondráčkovi. Má moc pěknou ordinaci a mladou sestřičku.
Odpovědi
10 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den , mám otázku . Objevil jsem v předsíni dutiny ústní pod kůží oválné bulky které nejsou vidět ale pouze cítit po přejetí jazykem, je jich kolem dvanácti , jsou 3-4 mm veliké , Nebolí mě . O co by se mohlo jednat ? Je mi 17 let a jsem nekuřák ani nekonzumuju alkohol
určitě navštivte svého zubního lékaře, který bulky zkontroluje, popřípadě Vás odešle k příslušnému lékaři na prošetření.

Dobrý den, mám se něčeho bát, když se mi na zubu z ničeho nic vytvořila hnědá skrvnka? Může jít o předzvěst kazu nebo jde jen o pigmentovou skrvnu či nějaký nános? Děkuji
může se opravdu jednat jen o pigmentovou skvrnu. Samozřejmě na preventivní prohlídce na to upozorněte svého lékaře,aby zkontroloval, proč se tam pigment usazuje.

Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně