MUDr. Vítězslav Mejzlík

Diabetolog Více

Bozkovice 1 adresa

Interní a diabetologická ordinace
Otakara Kubína 179, Bozkovice

Zobrazit ostatní profily diabetologů v okolí

Umístění: jiné místo Jiný

Docela se divím negativním názorům na pana doktora. 29.10. 2022 jsem byla na pohotovosti u pana doktora a byla jsem naprosto spokojená. Okamžitě poznal angínu a předepsal antibiotika která zabrala po první tabletě. Přístup měl úplně normální, poradil i další opatření pro zmírnění příznaků angíny a to že jsem byla ta 5 minut venku z ordinace je jenom velké plus. Za mě super!

Umístění: jiné místo Jiný

Pan doktor byl vstřícný. Nechal mě popsat potíže, se kterými jsem na pohotovost dnes přišel a okamžitě zareagoval tak, jak jsem očekával. Nasadil mi účinnou léčbu, napsal zprávu a doporučil případné další postupy. Odcházel jsem naprosto spokojený. Dovoluji si zároveň pochválit také práci zdravotní sestry.

I

Po špatných zkušenostech s diabetologií v Brně jsem se dostala do ordinace tohoto pana doktora. A musím říct, že jsem byla maximálně spokojená. Byl velmi příjemný a narozdíl od lékařky v Brně jsem z něj měla pocit, že ví, co dělá. Takže mi dodal i potřebný klid a pohodu. Navíc má smysl pro humor, co ž jednání ještě více zpříjemnilo. Jsem ráda, že jsem se odhodlala ke změně.

Š

Pan doktor je super, při návštěvě pohotovosti jsem s hrůzou očekávala, kolik času protrpím v čekárně, ale nic takového se nestalo.Okamžitě jsem šla do ordinace, po pěti minutách jsem odcházela s receptem na antibiotika, která, jak slíbil pan doktor, konečně zabrala. Škoda, že nemá Mudr.V.M. svoji ordinaci v Brně.

Š

Poprvé v životě jsem byla nucena jít na pohotovost. Šla jsem s velkou obavou, že budu sedět dlouho v mizerném stavu v čekárně a chytím případně dalšího bavila....Jaké bylo překvapení, čekárna prázdná. Posléze jsem zjistila, že je to díky velice rychle pracujícímu panu doktorovi, který mi předepsal antibiotika, která konečně zabrala. Škoda, že pan doktor nemá ordinaci v Brně, ihned bych se k němu přehlásila. Mně tento přístup vyhovuje, v ordinaci jsem pobyla nejvýše pět minut, žádné zbytečné prodlevy.

Taky se musím zastat pana doktora, já jsem s ním na pohotovosti neměl sebemenší problém. Jo, ale vycházím z jedné zkušenosti jako asi každý z komentátorů, což může být zkreslující. Udivuje mě, že píšete komentáře doporučuji nedoporučuji z pohotovosti kde je (jak jsem si všiml) jeden doktor. Takže člověk v tomto případě nejde za tím koho zná a nemůže si říct, že tímto lékařem nechce být ošetřen. Jinak lidí jsou tam opravdu desítky a byl jsem rád, že si doktor s každým hodinu nevykládal a šlo to rychle, jinak bych tam seděl půl dne.

Absolutně bych nesrovnávala pohotovost o níž zde všichni hovoříte a soukromou ordinaci diabetologii a internu! Jinak doporučuji.