MUDr. Vít Přibyl

Gynekolog Více

Havířov 1 adresa

Ordinace
Dělnická 24, Havířov

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Umístění: jiné místo Jiný

MUDr.Přibyl má skvělý empatický přístup, pacientka se nemusí obávat s ním otevřeně mluvit o jakémkoli nepříjemném problému......, je to velký odborník, jsem ráda, že jsem měla štěstí a dostala se k tomuto lékaři, zákroku konizace čípku se člověk vůbec nemusí bát, více takových lékařů ve zdravotnictví

Umístění: jiné místo Jiný

Moje zkušenost s Mudr. Přibylem je rozhodně skvělá. Pan doktor i přes svou vytíženost je velice milý a ochotný. Jsem moc ráda že jsem v jeho péči (konizace čípku a následná péče)

Umístění: jiné místo Jiný

Po zkušenostech s jinými doktory, za mě doporučuji jenom pana Přibylu. Šikovny, milý, vše vysvětlí, umí poradit. Sympaťák

Umístění: Ordinace Operace cysty na vaječníku

K tomuto lékaři chodím od svých 14 let. V 15 letech jsem podstoupila laparoskopickou operaci cysty na vaječníku. Doktor je jednička ve svém oboru. Nyní jsem těhotná a opět je mi velkou oporou. Vše krásně vysvětlí. Oceňuji jeho přístup, vždy mi odpověděl ochotně na všechny mé dotazy. Zkrátka je super :)

Š

Naprostá spokojenost s panem doktorem,byla jsem na biopsii čípku ve 4měsíci těhotenství,vše mi krásně vysvětlil,řekl mi všechna rizika,sestřička také velice milá a citlivá.Určitě doporučuji.

to mu se řika pan doktor . mužu jen chvalit člověk se uněj citi v bezpeči .
lubica berkyová. jsem ráda že tu mame takoveho lekaře

Po předchozích zkušenostech jsem byla v naprostém úžasu, jak výborného gynekologa můžeme u nás v republice mít. Pan doktor je naprostý profesionál s empatickou povahou, což se cení. Těším se k němu na jakoukoliv další návštěvu. Jen škoda, že to není také porodník. Zrovna na něj, bych si dokázala představit se spolehnout:) .Sestřičku si také nemůžu vynachválit. Je moc milá a dokáže se zasmát jakémukoliv vtípku :) což u ní obdivuji, při takové hordě práce, co má.

člověk na pravém místě, můžu jenom doporučit. Nemám co bych mu vyčetla, možná jen to, že když jsem tam byla naposled, tak neměl náladu a nechtěl si se mnou povídat :-).

Výborný doktor! Milý,ochotný, vše podrobně vysvětlí a dokáže člověka uklidnit,i když se jedná o nepříjemné věci. Moc doporučuju. A navíc pohledný muž :-)

Nejlepší gynekolog,jakého znám !!!spolu s MUdr. Ondrušem!!!nejlepší oba dva prostě !!!odborníci na svém místě,.vše řeší,nic nezanedbají..oba milí,komunikativní...moc doporučuji ;)