Veronika Havlínová

verifiedCreated with Sketch.

Dentální hygienistka, hygienista přijímá nové pacienty

58 názorů +přidat

Objednat se Přidejte názor Zeptejte se specialisty 477 návštěv profilu během posledních 30 dní

Mým cílem je pomoci Vám ke zdravějšímu a krásnějšímu úsměvu :) Prevence je nejdůležitějším krokem k předcházení problémům, které mohou obtěžovat náš život. V dutině ústní to platí… Více

Objednat se

Klikněte na vybraný termín a domluvte si návštěvu. Obdržíte potvrzení emailem. 

Hodnocení pacientů

5

Obecné skóre
58 názorů

  • Přesnost
  • Péče
  • Zařízení
  • N
    Umístění: Ordinace dentální hygieny

    Dnešní návštěva u paní dentální hygienistky Havlínové byla přímo skvělá! Ne jenom, že je to velice příjemná slečna, ale také skvělá hygienistka. Přístup na jedničku! Na návštěvu za půl roku se budu snad i těšit.
    Moc doporučiji !

    Veronika Havlínová2018-08-16

    Dobrý den, děkuji moc za kladné hodnocení a jsem ráda, že jste byla spokojená s ošetřením :) Těším se na další návštěvu ;)

  • D
    Umístění: Ordinace dentální hygienySlužby: Dentální hygiena 60 minut

    Paní hygienistka je nesmírně pečlivá ve své práci a zároveň příjemná na klienty. Výborná zejména k dětem. Skvěle zvládá dělat nejen vlastní čištění, ale i edukaci, jak vyčištěný stav chrupu udržet.

    Veronika Havlínová2018-08-14

    Dobrý den, moc děkuji za milá slova a hodnocení! Budu se opět těšit na Vaši návštěvu :)

  • P
    Návštěva z ZnamyLekar.cz
    Umístění: Ordinace dentální hygienySlužby: Dentální hygiena 60 minut

    Byla jsem velmi spokojená. Vyšetření trvalo opravdu celou hodinu, v průběhu mi slečna hygienistka vysvětlila jednotlivé úkony a v závěru doporučila vhodné kartáčky na čištění mezizubních prostor. Určitě se objednám znovu.

    Veronika Havlínová2018-08-06

    Dobrý den, děkuji moc za milé hodnocení! Jsem moc ráda, že jste byla spokojená a budu se na Vás opět těšit za půl roku :) A hezky čistěte ;)

  • K
    Umístění: Ordinace dentální hygienySlužby: Dentalni hygiena

    Slečna / paní Havlinova je skvělá. Dentalni hygienu provedla na vybornou, vše perfektně vysvětlila, ukázala a doporučila jiný vhodnější postup čištění mezizubnich prostor. Hned jsem se objednala na další návštěvu.

    Veronika Havlínová2018-07-24

    Dobrý den, jsem moc ráda, že jste byla spokojená! Moc děkuji za milé hodnocení a budu se na Vás opět těšit :)

  • J
    Návštěva z ZnamyLekar.cz
    Umístění: Ordinace dentální hygienySlužby: Dentální hygiena 60 minut

    Hezká, milá mladá dáma příjemného vystupování, která Vás šetrně ošetří, svá konání předem vysvětlí a odcházíte od ní s pocitem, že o Vás bylo dobře postaráno. Naprostá profesionalita! Žádná bolest ani komplikace po očistě zubního kamene a usazeného pigmentu!

    Veronika Havlínová2018-07-24

    Dobrý den, moc děkuji za milé hodnocení :) Jsem velmi ráda, že jste byla spokojená a budu se opět těšit!

  • 1
    Návštěva z ZnamyLekar.cz
    Umístění: Ordinace dentální hygienySlužby: Dentální hygiena 60 minut

    Z návštěvy dentální hygieny jsem odcházela velice spokojená. Setkala jsem se s velice milým a vstřícným jednáním. Ošetření bylo provedeno s úžasně citlivým přístupem a skutečným zájmem o pacienta. Je znát, že slečna Havlínová je nejen profesionál, ale že má svoji práci ráda a baví ji. Moc děkuji.

    Veronika Havlínová2018-06-26

    Dobrý den, jsem moc ráda, že jste byla spokojená! Děkuji za milé hodnocení a budu se na Vás opět těšit :)

  • Umístění: Ordinace dentální hygieny

    Dnes dentální hygiena - milý přístup, odborná péče, příjemné prostředí. Hodina na křesle bez stresu a s pocitem, že se vám někdo věnoval a kvalitně vás ošetřil. Všem doporučuji. J. Křikava

    Veronika Havlínová2018-06-06

    Dobrý den, moc děkuji za milé hodnocení! Jsem velmi ráda, že jste byl spokojený a budu se na Vás opět těšit :)

  • L
    Návštěva z ZnamyLekar.cz
    Umístění: Ordinace dentální hygienySlužby: Dentální hygiena 60 minut

    Po dvou návštěvách ordinace dentální hygienistky Veroniky Havlínové mohu konstatovat absolutní spokojenost. Setkal jsem se s velmi vstřícným a přívětivým jednáním. Ošetření bylo profesionální, velmi ohleduplné a mimořádně pečlivé, což při následné preventivní prohlídce ocenil i můj stomatolog.

    Veronika Havlínová2018-05-28

    Dobrý den, jsem moc ráda, že jste byl vy, i pan doktor, spokojený :) Děkuji moc za milé hodnocení a budu se na Vás opět těšit!

  • V
    Návštěva z ZnamyLekar.cz
    Umístění: Ordinace dentální hygienySlužby: Dentální hygiena 60 minut

    Na této dentální hygieně jsem se cítila opravdu dobře, veškeré zákroky mi byly sděleny dopředu a vše bylo naprosto bezbolestné.
    Moc Vám děkuji za vlídný, trpělivý a profesionální přístup, slečnu hygienistku mohu jen doporučit :)

    Veronika Havlínová2018-05-28

    Dobrý den, moc děkuji za milé hodnocení! Jsem velmi ráda, že jste byla spokojená a budu se na Vás opět těšit :)

  • M
    Návštěva z ZnamyLekar.cz
    Umístění: Ordinace dentální hygienySlužby: Dentální hygiena 60 minut

    Chodím pravidelně, perfektní ošetření, vyčištění, rady k vylepšení hygieny a hlavně velmi milý a jemný přístup k pacientovi!!!

    Veronika Havlínová2018-05-22

    Dobrý den, jsem moc ráda, že jste byla spokojená! Děkuji za milé hodnocení a budu se na Vás opět těšit :)

Otázky a odpovědi

Zeptejte se

Váš dotaz (bez Vašich osobních údajů) bude viditelně umístěn na profilu specialisty

Zeptejte se

Zkušenosti a dovednosti

O mně

  • Mým cílem je pomoci Vám ke zdravějšímu a krásnějšímu úsměvu :)

    Prevence je nejdůležitějším krokem k předcházení problémům, které mohou obtěžovat náš život. V dutině ústní to platí dvojnásob a to už pouze proto, že dutina ústní je vstupní branou do celého těla.

    Dentální hygienistka je nedílnou součástí dentálního týmu. Nejen že Vám zuby očistí od zubního kamene, plaku a pigmentů, ale také provede praktickou instruktáž hygieny včetně výběru správných dentálních pomůcek.

    Pouze perfektní dentální hygiena, instruovaný a motivovaný pacient vedou k úspěšnému vyléčení zánětu dásní, parodontitidy, předcházení vzniku zubního kazu a další.

Specializace

  • dentální hygiena

Ukončené školy

  • 2011-2014 SZŠ a VOŠZ Alšovo nábřeží, Praha 1 - obor Diplomovaná dentální hygienistka
  • 2007-2011 SZŠ a VOŠZ Alšovo nábřeží, Praha 1 - obor Asistent zubního technika

Stáže

  • Soukromá stomatologická ordinace Praha (2014-2017)

Certifikáty

Nemoci