MUDr. Vasilij Storčák

Psychiatr Více

Karlovy Vary 1 adresa

Psychetherapy, s.r.o.
Bezručova 1098/10 , Karlovy Vary

Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolí

Tento lekar byl prvnim psychiatrem, ktery mne lecil, takze jsem nemela moznost srovnani a nevedela jsem, co ocekavat. Bylo to asi pred 10 lety, kdy jsem bydlela v Chomutove. Byla jsem ve spatnem zdravotnim stavu a nebyla schopna analyzovat, zda je jeho pristup profesionalni nebo ne. Chtela bych varovat vsechny jeho potencialni pacienty, aby si zde napsana hodnoceni peclive precetli a zamysleli se nad nimi. Predepisoval mi zbytecne vysoke davky leku, po nichz mi bylo opravdu spatne a ke zlepseni nedochazelo ani po nekolika mesicich. Co ale bylo nejhorsi, to bylo neustale upozornovani, ze pokud se neseberu, skoncim v lecebne, kde budu zavrena s hysterickymi zenskymi. Ten clovek naprosto postrada elementarni davku empatie.

NEDOPORUČUJI- můj otec zkončil v nemocnici po požití většího množství léků. Nic mu sice nebylo, ale musel mít vyšetření psychiatra. Měl smůlu na tohoto lékaře. Místo aby se zajímal jak mu pomoci, tak jeho jediná rada byla, aby své manželce koupil kytku a přišel s ní k němu, nebo ať se jednoduše rozvede. No uznejte po 26 letech manželství, je to prochu přitažený za vlasy. Napsal mu antidepresiva a propustil ho do dom. léčení. Hned druhý den se šel nahlásit prak. lékařce, která když zjistila jaké prášky mu napsal a kolik, tak mu je hned sebrala, protože na jeho váhu, to bylo mooooc. A to není jediný kdo o něm mluvil špatně. takže si myslím, že kdo uteče vyhraje.....

zdravím všechny s averzí na tohoto doktora, zaráží mě pozitivní posudek, to může napsat pouze osoba atypicky labilní, protože názor tohoto pacienta(,,doktora")se neslučuje s opravdovými profesionáli, což mohu posoudit, protože jsem poznala soukromě jiné psychiatry a to bylo o něčem jiném a jestli vy co potřebujete prášky bez jakéhokoliv zjišťování příčiny vašich problémů, tak to jste u něj správně, zdravím všechny, kterým psychicky ublížil a to, že o tom zde budeme psát nikdo s tím jeho chováním neudělá, bylo mi řečeno z vyšších instancích, aby se na něj podala žaloba, jinak se to do té doby nebude řešit.

Bohužel, nebyla jsem s tímto lékařem spokojená. Za prvé jsem mu skoro vůbec nerozuměla přes jeho přízvuk a pak.....jen se mě ptal, já odpovídala. Nic mi neřekl, jakou mám diaknózu....Jen mi pak napsal léky a řekl dávkování. Další návštěva už proběhla jen tak, že se mě zeptal, jestli je to lepší, nebo beze změny...Řekla jsem, že bych řekla, že možná ještě horší. Tak jen kývl, napsal mi další recept na ty samé lěky a řekl BERTE DÁl. Návštěva asi na minutu.....

POkud nebude předepisovat jen léky a naučí se česky tak pak se sá pozitivně hodnotit

I

Musela jsem naráz přestat brát vysoké dávky léků na deprese, očekávala jsem, že mne zařadí do nějaké jiné léčby (ale nedokázala jsem to, vzhledem k mému stavu, vyjádřit), místo toho mi při každé návštěvě opakoval: modlete se, modlete se, modlete se.
Nebylo mi to příjemné, nejsem věřící a rozhodně mi to nepomohlo.
Neudělal si na mne nikdy pořádně čas, přišla jsem do ordinace, ani jsem si nesvlékla bundu a už jsem měla napsaný recept na léky, a za měsíc nashledanou. Opravdu to netrvalo více než pět minut.
Pozn.: při výpisu z pojišťovny jsem zjistila, kolik si psychiatr účtuje za jedno sezení, zřejmě za každou načatou hodinu? Po dlouhé době mne něco skutečně rozesmálo :-) Toto se týká všech psychiatrů, nejen pana doktora Storčáka.