MUDr. Václav Liška

Gynekolog Více

České Budějovice 1 adresa

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Velmi příjemný, ochotný doktor. Sestřička (mladá černovláska) je taky moc fajn. Pan doktor každou otázku ochotně vysvětlí, pacientky neodbívá, i vyšetření je velmi pečlivé (pokud mohu laicky posoudit)a každý úkon vysvětlen. Do ordinace se vchází z kabinky, sestřička je ve vedlejší místnosti, vyšetřovací křeslo je za paravánem. Na prohlídky se objednává (málokdy se čeká, výsledky vyšetření sdělují smskou. Ordinace i čekárna jsou hezky zařízené. Rozhodně doporučuji!!!!!!!!!!

Prosím Vás, poraďte mi někdo, jak se postupuje při výměně gynekologa. Musím si vzít kartu od toho minulého, a nebo stačí jen zavolat do "nové" ordinace a přihlásit se k prohlídce? Dnes jsem přišla opravdu naštvaná a zklamaná z prohlídky u pana doktora Tůmy a jsem pevně rozhodnutá přestoupit jinam. Nevím ale, jestli to mám začít řešit teď hned, a nebo až bude čas další prohlídky. Díky za rady!!!

Ahoj J. Do ordinace vcházíš vysvlečená pouze z kalhot, spodní prádlo samozřejmě máš, přičemž když Tě pan doktor vyšetří, pošle Tě obléknout a povídá si s Tebou až potom. Na kontroly se objednává a když jdeš ráno, ještě se mi nestalo, že bych čekala. Sestra je starší, milá. Výsledky pan doktor posílá v případě špatného nálezu smskou. Když přehlídneš to, že má někdy nevhodný vtípky, z problémů si utahuje, ženský jsou pro něj všechny hysterky a blondýnky, tak svou práci dělá zodpovědně a pořádně! A ordinace je moderně vybavená, UTZ součástí..Sesterna a ordinace jsou oddělny normálními dveřmi, takže není slyšet, co si doktor s pacientkami povídá, což si myslím, každá ocení. A koza je za zástěnou, tzn, když sestra vejde do ordinace, ostatní pacientky vám nevidí až do žaludku..

Chtěla bych se zeptat pacientek, jak vypadá protředí u pana doktora a jak probíhá prohlídka. Vážně uvažuji o přechodu od doktora Skály (pokud by to šlo),ale nerada vstupuji do místnosti svlečená. Také domácké a moderní prostředí přece jen působí trochu jinak než ty ordinace, které vypadají všechny stejně.