Mladoboleslavská 515, Praha
Petra Havlová
Me před třemi lety doslova zachránil život. S těžkou sepsí me okamžitě poslal znovu do nemocnice, když me z Bulovky poslali domu. Poté jsem strávila měsíc v nemocnici. Tam mi bylo řečeno, ze opravdu za vteřinu dvanáct.
• Praktický lékař pro dospělé • Jiný •
Jiří S.
Bez zaváhání zjistil příčinu mých zdravotních potíží a rychlým jednáním mi zachránil život. Velice si ho vážím.
• Praktický lékař pro dospělé • Jiný •
Luciecz
Pan doktor je velmi příjemný, se vším poradí, pacient v něj má důvěru. V mém případě tedy nikdy nic nebagatelizoval, naopak jsem obdivovala, jakou má trpělivost. Jistě bych za ním ráda dojížděla i v případě, že bych se stěhovala.
martin
Svou práci dělá dobře, je snaživý. Stále se vzdelava. Názory vědecké na mastickarske. Vřele doporučuji.
Vynikající lékař. Mohu jen doporučit.
Velmi příjemný, znalý, pečlivý,ochotný.
Mám s panem doktorem jen dobré zkušenosti,jak v přístupu ke mně, tak i ke všem členům mé rodiny (bohužel i k bývalým). K pacientům je velice ohleduplný, ochotný a lidský. Co se týče odbornosti, myslím, že je na výši.
Sestřička působí sice zpočátku odměřeněji, ale myslím si, že je na svém místě, a to dobré srdíčko tam je.• • •
Já mám jen pozitivní zkušenosti, jak v přístupu tak v odbornosti. A sestřička je rázná, trochu nemluvná, ale nikdo neumí píchnout injekci tak jako ona!
Ano, s homeopatiky nechce nic mít. Proto vřele doporučuji :)
Janich
Ochotný, inteligentní, vzdělává se v nových postupech. Na rozdíl od hodnotitelky nade mnou, mně diagnostikoval lymeskou boreliozu ihned a odléčil doxybene 3 týdny.
- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze