Odborný školitel firmy Allergan v oblasti prsních implantátů Natrelle, dříve McGhan.
Vzdělání
Vystudoval Fakultu všeobecného lékařství v Praze.
V roce 1996 složil atestaci I. stupně v oboru chirurgie. Atestaci v oboru plastická chirurgie získal v roce 2001 a následně mu byla udělena licence České lékařské komory v oboru plastické chirurgie.
Odborná praxe
Po promoci v roce 1991 pracoval na očním oddělení nemocnice Kladno, od roku 1993 na II. Chirurgické klinice Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. V letech 1996 - 2002 pracoval na oddělení plastické chirurgie Ústavu lékařské kosmetiky Praha a v rámci dlouhodobých stáží na Klinice plastické chirurgie FNKV.
Absolvoval odborné stáže v USA, Anglii, Rakousku, Německu a Řecku.
Isaps
Členem ISAPS:
The International Society
Of Aesthetic Plastic Surgery
Přednášková a publikační činnost
V roce 1999 přednášel na světovém kongresu plastické chirurgie v USA a v roce 2003 v Austrálii. Je spoluautorem knižní publikace "Chirurgie pro krásu" (1999) a jako výtvarník se svými ilustracemi podílel na mnoha odborných publikacích.
Je členem několika českých i mezinárodních lékařských společností. V České republice to jsou:
Společnosti plastické chirurgie
Společnosti estetické chirurgie
Společnosti pro využití laserů v medicíne
Na mezinárodním poli:
The International Society Of Aesthetic Plastic Surtgery, ISAPS
International Confederation for Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery, IPRAS
Reference a testemoniály
Má širokou klientelu z České republiky i ze zahraničí.
Zobrazit ostatní profily plastických chirurgů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily plastických chirurgů v okolí52 názor pacienta
N.D.
U pana doktora jsem absolvovala uzavřenou rhinoplastiku. Dle mého názoru se operace vůbec nepovedla. Pohledem bylo znatelné, že je jedna strana nosu useknutá (redukovaná) více než druhá. Navíc se mi nahrnula kůže v oblasti špičky. Také jsem od té doby měla potíže s dýcháním. Nos mi tento rok opravoval jiný lékař s pomocí chrupavčitých štěpů.
Jana Z
U pana doktora som bola pred 20 rokmi. Nahodne citam recenzie. Pan doktor mal v tedy asi 35 rokov a bol mi odporuceni kvoli prsom. Popri tom som si dala v jednej narkoze upravit aj nos. Prsia dopadli dobre, akurat ze mi nepovytahoval vsetky stehy, co som si dala vytiahnut u obvodaka( kedze byvam 500 km od Prahy. Ale nos mam doteraz katastrofu. Pod ocami mam nejake gulicky( asi neodstranene zvysky ) spicka je velka gula, vyzera ako keby aom mala spodnu cast nalepenu. A dychat sa mi dycha tazsie ako pred tym! Ruky prec od neho! Dnes mam rodinu a deti a nemam na to moznosti nos dat prerobit! Viem ze jej ho 3 krat prerabal. A des!
adéla
Půl roku čekání na termín zákroku, podepsaná smlouva, jeden z nejdražších zákroků zaplacený, absolvování všech vyšetření, následná hladovka a žízeň X hodin na pokoji v zařízení, kde operuje. Nakonec sdělení, že mě nebudou operovat, bez relevantního důvodu. Pokud nechcete riskovat plýtvání svého času, nechoďte sem. Jinak je ale doktor (na rozdíl od jeho asistentky) milý, to ne že ne:-)
SM
Budou to dva roky, co jsem se rozhodla podstoupit rhinoplastiku u MUDr. Doležala. Nejen, že jsem se na konzultaci cítila, jako že ho zdržuji, ale ani samotná operace se moc nepovedla. Když jsem se po zákroku vzbudila s obvázaným pravým okem, sdělil mi pan doktor, že se mu při operaci oddělil kus nosní kosti, která mi propíchla pod okem kůži, ale že mi tam dá jeden steh a bude to dobrý. Po půl roce následovalo přemlouvání, aby mi vyndal cysty, které se mi vlivem odchlípnutí vlákna z tamponády udělaly mezi očima. Na to mi doktor řekl, že je tam jen jedna maličká, ale že jí teda punkcí vyřízne. Kromě toho, že jsem přesvědčená, že tam nějaké, ač drobné cysty, stále mám, rovněž mám po punkci mezi očima křivou jizvu. Nos mám na jedné straně useknutý víc a z pohledu ze shora mám křivou špičku.
Pro mě osobně bylo přemlouvání se k rhinoplastice záležitostí cca od 15 let, jsem ráda, že to mám za sebou a nos mám menší. S výsledkem a přístupem pana doktora ale opravdu spokojená nejsem a rozhodně ho nedoporučuji. Kdybych mohla vrátit čas, dala bych si na výběru doktora více záležet a neunáhlovala se.
K.J
Zdravím všechny, bohužel jsem byla velmi zklamaná,protože pan doktor mě svým jednáním hodně překvapil a to natolik, že i když si o něm myslím, že výsledný efekt by mě nezklamal, tak jsem šla na konzultaci ke konkurenci a tam díky úžasnemu přístupu pana doktora jsme si plácli a v říjnu tohoto roku mě čeká augmentace prsou.Bohužel ale na jiné klinice. Pan doktor Doležal se mnou o augmentaci moc nehovořil,spíš abych tak řekla vedl monolog a to byl důvod proč jsem šla jinam.Navíc se mi nezdál postup, který by u mě zvolil.Měla jsem strach, jak by to dopadlo, takže i když na té druhé klinice mě to bude stát o pár tisíc víc, i tak raději půjdu jinam. Je mi to líto, protože původně po zhlédnutí pár videí na youtube o plastických zákrocích pana doktora byl pan Doležal pro mě Bůh plastiky.
Alexandra Domanová
U pana doktora jsem podstoupila abdominoplastiku v roce 2104 a dopadlo to skvěle, jizvicka nepatrná, výsledek předčil mé očekávání. A proto jsem o pár let později pana doktora zvolila znovu kvůli operaci valů paží. Bohužel, už to nebyl ten lékař, co dřív. Arogance a pohrdání, s jakými se mnou jednal mě jednou dohnaly až k pláči. Vyesledkem jsou koloidní jizvy na obou rukách a jakási boule u lokte levé ruky. A to jsem dodržovala pooperační režim.
Vlasta
Bohužel, nemohu se připojit ke kladnému hodnocení práce ani chování p. dr. Při konzultaci se snažil být milý - v ničem neviděl problém.... Důvodem návštěvy bylo reaugmentace. Dr. navrhl i modelaci. Konzultace trvala cca 10 minut. Jako každá žena jsem chtěla lepší vzhled povislých prsou. Nečekala jsem sice žádné zázraky, ale že modelace spočívala k vložení implantátu 4 cm pod moji podprsní rýhu,, tutíž již na břicho jsem skutečně nečekala. V obou prsou dvojité prso, dolní a boční posun, špatná pozice implantátu - pseudoptoza a to ihned po operaci (nikoli v průběhu měsíců či let), každé prso jinak vysoko - jiného tvaru. Při stížnosti - vše je v pořádku tak to má být, tak to má vypadat - já jsem všechno udělal správně - buďte vděčná že jsem vám udělal prsa. Lékař se mi nedíval ani do očí....Po absolvování mnoha konzultací u jiných lékařů je oprava a zlepšení stavu téměř nemožná.
Katka M.
U pana doktora Doležala jsem byla na operaci nosu. Při konzultaci na mě nepůsobil nijak extra příjemně a dnes velmi lituji, že jsem nedala na svůj první dojem. Operace se vůbec nepovedla. Nos je křivý, bohužel z jedné strany usekl kost víc než by stačilo a tím pádem tam mám díru a místo je velmi citlivé na dotek. Když jsem k němu šla na kontrolu, tak souhlasil s reoperací, ale výsledek je pořád stejný. Řekl, že je to prostě dobrý a že se nemám tak pozorovat. Já se nepozoruji, ale všichni přátelé a lidé co mě vidí poprvé se mě na ten nos ptají, jestli jsem s ním něco měla, nebo co se mi stalo, protože je to vidět hned na první pohled. Byla jsem na konzultaci i u jiných doktorů, ale bohužel se s tím nic dělat nedá, kost tam prostě chybí. Nejvíc mi vadilo jednání pana doktora, jak kdybych za to mohla já. Za sebe v žádném případě nemůžu doporučit!
Karolina.To
U pana doktora jsem před půl rokem podstoupila plastickou operaci nosu. Operace nedopadla úplně nejlépe, ale pan doktor nic nevidí nebo spíš asi nechce vidět. Moje okolí to ale vidí jinak a souhlasí se mnou, že se ta operace nepovedla. Bohužel další co mi na panu doktorovi vadí je jeho arogantní chování typu, nemám čas, neotravujte mě, řekne naučené fráze a na mé dotazy se mi vysměje a nemá chuť dále odpovídat. I na klinice, kde jsem byla po operaci 1 noc, déle prý není potřeba se setřičky nechovaly zrovna příjemně. Člověk měl pocit, že je otravuje, když na ně musel několikrát zvonit, aby si došel na záchod nebo aby mu vyměnily ledový obklad. Který vám pak hodily na čerstvě operovaný nos jak psovi. Obklad byl velký a těžký, takže to nebylo opravdu vůbec nepříjemné. A jak jsem si ho na chvilku sundala a oni to viděly, tak hned začaly hudrovat, proč ho jako nemáte na nose celou dobu. Což bohužel nešlo, byl nepříjemně těžký, až jsem měla pocit, že mi nos upadne. Je to smutné v dnešní době, jak se lidi chovají a ještě když jste na soukromé klinice :-(.
Váš účet byl odstraněn
U pana doktora jsem podstoupila augmentaci před 5 lety, během posledních pěti let mi praskl jeden implantát a posléze druhý. Buď jsem měla smůlu anebo byla vina na straně operatéra. Bohužel musím konstatovat, že mě třetí zákrok, narkoza a rekonvalescence s tím spojená, rozhodně nečíní štastnou a kdybych toto tušila na augmentaci k MUDr Doležalovi nikdy nejdu.
Plastičtí chirurgové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Plastičtí chirurgové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze