Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíZkušenosti
Názory pacientů
dojíždím za panem doktorem ze svitav již 3 roky a jsem naprosto spokojený! po dlouhé době mně nevadí návštěvy zubaře
mackujosef
Citlivý,vtřícně reaguje na přání pacienta.Dlouho jsem hledal dobrého zubaře-našel jsem mladého velmi dobréhozubaře,jistě již profíka.Doporučuji. Macků Josef JEDLOVÁ
Blanka Altová
Velmi empatický, citlivý, ohleduplný a pohotový i vstřícný, není zbytečně upovídaný. Hledá nová řešení pro staré problémy a vysvětlí příčiny problémů, neléčí jen následky a dává dobré rady k jejich předcházení. Má velice dobře vybavenou ordinaci.
~
Sympaťák, ví si rady, profík, takhle si představuju, že se mají trhat zuby!
Mluví, nemluví - hlavně, že to nebolí:-) Zůstaneme u něj, konečně po dlouhé době šikulka!
~
vybavena ordinace,příjemný.snaží se zmírnit bolest.Mladý sbírá skušenosti,myslím,že bude jednou profik.Základy má od své maminky (výborné zubní lékařky).
~
Vynikající lékař, vstřícný, nabídne co lze dělat, vše vysvětlí. Snaží se pracovat s maximálním omezením bolesti. Mám výbornou zkušenost.
~
je to ťulda, zmatený, moc nenamluví ale jinak v poho, prostě mlaďoch. tipuji ho tak na věk kolem 29 let.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.