Přestěhovali jsme se na adresu Malostranské náměstí 14. Zvoňte na ETHOS. Levé dveře 1. patro.
Přečtěte si více10/06/2025
Přečtěte si více10/06/2025
Přijímám nyní nové klienty.
Ceník Párová terapie 2000 Kč/50 min Individuální terapie od 1. 4. 2025 1800 Kč/ 50 minut SLEVA pro pravidelne terapie 1x tydne nebo 1x 14 dni a pro studenty 1500 Kč/ 50 min. Storno podminky Zrušení 24 hodin předem bez poplatku, poté storno poplatek 1500 Kč. Jak se k nám dostat? Centrum ETHOS sidli na Malostranskem namesti 14. Parkovat muzete 60 minut primo na namestí. Jsem kandidátní členka České asociace pro psychoterapii - výcvik v Individuální a skupinové daseinsanalýze a Emotion Focused Therapy for Couples (EFT-C) Zaměřuji se na tady a teď a konkrétní emocni zkušenost klienta, důležitá je pro mě svoboda a bezpeci v terapeutickém vztahu. Nepodsouvám klientům vlastní interpretace, nepracuji jako kouč, poskytuji klientovi oporu při hledání autentického vztahu k sobe a druhym. Těším se na Vaši návštěvu.
Online konzultace
Platba po konzultaci
Platba po konzultaci
V složité manželské a životní situaci jsem hledal pomoc, která by mi byla schopna nějak pomoci vyznat se v mých vlastních emocích a rozhodnutích. Byla to moje první terapie a musím říct, že od prvních sezení mi pomoc paní Terezy neuvěřitelně posunula nahoru. V její společnosti se cítím bezpečně a jsem schopen se opravdu otevřít, je velice empatická, příjemná a opravdu cítím, že mi chce pomoci po všech stránkách ulehčit život a postupně dostat se z mých problémů, co se týče komunikace mých pocitů a potřeb. Moc Vám děkuji a pokud se někdo rozhoduje, tak nemohu doporučit lepšího nikoho jiného!
Mgr. Tereza Schmoranz
Moc dekuji, Michale, mam radost ze spolecne prace.
K Tereze chodíme s manželkou pravidelně už měsíc a společně řešíme složitou partnerskou situaci. Její přístup je velmi profesionální, metodický a zároveň lidsky přívětivý. Každé sezení nás posouvá blíž k sobě, učí nás dívat se na naše problémy z nového úhlu pohledu a hledat řešení společně a konstruktivně. Díky terapii se učíme lépe naslouchat jeden druhému. Terezu můžeme jednoznačně doporučit všem, kteří hledají nový pohled na vztah a kvalitní, profesionální přístup.
Moc dekuji.
Paní Schmoranz je velmi sympatická, milá, empatická, s profesionálním a lidským přístupem.
Během návštěv partnerské terapie jsme se s partnerem naučili lépe komunikovat, vyjadřovat potřeby, celkově lépe fungovat ve vztahu a pracovat na něm. Vždy jsme se na terapiích cítili příjemně a bezpečně, s pocitem, že můžeme otevřeně a upřímně mluvit o čemkoli, co nás tížilo nebo pro nás bylo důležité. Paní terapeutka nám pozorně naslouchala, pokládala trefně otázky a přinášela pohledy, které nám pomohly nahlížet na různé situace z jiných úhlů.
Partnerská terapie nám pomohla, byla přínosem, velmi děkujeme a doporučujeme.
Dekuji moc, Nelo.
V rámci párové terapie zažívámme velmi vnímavý přístup.
Dekuji.
Dlouho jsem hledala terapeuta, ktery by se nebal se mnou jit do konfrontace, a tim mi pomahal se pohnout z mista. U Terezy jsem to konecne nasla, lehkou raznost spolu s velmi empatickym pristupem a ochotou naslouchat. Snazi se vzdy vyjit vstric terminove i platbou a ma nadherny prostor s vyhledem na Sv. Mikulase na Male Strane. Vrele doporucuji!
Moc dekuji!
Dobrý den,pomoc pani Terezy potřebovala moje dcera,které velmi pomohla svym přístupem,je milá,empatická,snaží se pomoct.Nyní už na terapie nedochází,ale v případe potřeby určitě vyhledáme opět,můžeme doporučit a moc děkujeme.
Dekuji.
Tereza je velmi empatická, sympatická a trpělivá. Na každém sezení dokáže vytvořit bezpečné prostředí a snaží se opravdu pomoci s čímkoliv zrovna přicházím. Doporučuji!
Dekuji.
Paní terapeutku Terezu Schmoranz jsem vyhledala ve složité životní situaci, kdy jsem se vyrovnávala s těžkým rozchodem dlouholetého vztahu a dalšími naakumulovanými problémy. Již po první konzultaci jsem měla pocit, že mi chce paní terapeutka skutečně pomoci. Po konzultacích odcházím vždy v lepším psychickém stavu a s novou motivací. Konzultace probíhají v příjemném prostředí a v prostředí důvěry, kde nemám problém s s čímkoliv svěřit. Vždycky se dostaneme k jádru problému a jeho možným přičinám. Poradenství paní Terezy Schmoranz mohu všem jen vřele doporučit a jsem jí vděčná za pomoc!
Dekuji.
Na terapii k Tereze jsem začala chodit po bolestivém rozchodu, kdy jsem si nevěděla rady jak se presto sama dostat. Pomohla mi nejen tuto emočně náročnou situaci zvladnout, ale porozumět hlubším mechanismům, vzorcům a emocím které na to jsou navázané. Momentálně už k Tereze docházím skoro třičtvrtě roku a jsem velmi spokojena s jejím přístupem. Je empatická, příjemná a profesionální. Pro mě osobně dobře kombinuje množství času kdy naslouchá versus vkládá různé interpretace a otázky. V neposlední řadě bych chtěla vyzdvihnout i prostředí terapeutovy. Jsem esteticky založený člověk a cítit se dobře v daném prostoru je pro mě velmi důležité a Tereza vytvořila krásný prostor, kde se cítím příjemně. Moc děkuji.
Mgr. Tereza Schmoranz
Moc děkuji , Míšo, těším se na další spolupráci.
Tereza je skvělá. Její lidský přístup, empatie a schopnost pracovat s emocemi mi pomohly v nejtěžších chvílích. Díky ní jsem si urovnala myšlenky, zpracovala bolest, pochopila své vlastní potřeby a znova našla pevnou půdu pod nohama. Budu se v případě potřeby vracet. Vážím si její práce a s klidným svědomím doporučuji dál.
Moc dekuji, Veroniko!