Absolvent Lékařské fakulty Masarykovy Univerzity v Brně obor Zubní lékařství
Člen České stomatologické komory
Zaměření záchovná stomatologie, endodoncie, protetická a estetická stomatologie

Odborné semináře a kurzy:
Kurz Vanniniho stratifikace
Estetika v dentální implantologii 2010
Pražské dentální dny 2010
Competence in Esthetics Budapest 201057th IADS and YDW Annual World Dental Congress 2010
International Dental Student Congress in Brno 2012
International Dental Summer School in Jakarta – Voluntary work 20124. Endodontický kongres 2012
Praktický kurz - práce s kofferdamem a apexlokátorem
Adhezivní rekonstrukce z kompozit 2012
Konference - Víme,jak na zubní kaz 2012
European visiting programme of EDSA at Academic Centre of Dentistry in Amsterdam (ACTA) 20135. Endodontický kongres 2013
Seminář celkové a částečné náhrady 2013
Praktický kurz - nové trendy v endodoncii 2014
Seminář Adhezivní propedeutika 2015
  • zubní lékař - stomatolog

KissDent, s.r.o.
Senovážné náměstí 23, Praha

Přijímám: dospělí, děti jakéhokoliv věku
Hotovost, Kreditní karta, Bankovní převod

Běžný termín

Jak fungují ceny?

E
Umístění: KissDent, s.r.o. Jiný

Samotná vyšetření probíhala v pořádku, bez čekání atp.. Nicméně při bolesti zubu mi nebyl nabídnut přednostní termín (měla jsem čekat cca 5 měsíců). Z tu dobu by se zub zkazil ještě více, tak jsem se zařídila po svém. Nová zubařka mi zjistila velmi mnoho kazů pod stávajícími amalgámovými plombami, vše třeba předělat. Což mi připomnělo, že moje pravidelné prevence u pí zubařky Bacové byly vždycky na můj vkus až moc rychlé a očividně bylo mnohé přehlédnuto. Moje hodnocení tedy nemůže být pozitivní.

Umístění: KissDent, s.r.o. Jiný

Stále se zkracující doba dentální hygieny (cca 5 minut), prováděná paní doktorkou, ve mne vzbudila pochybnosti o správné péči o mé zuby. Za stejné peníze jsem si následně našel dentální hygienu v rozsahu 60 minut.
Po několika letech ujišťování paní zubařkou, že nemám žádné kazy, mi bylo k mému velkému překvapení zjištěno, že mám kazů hned několik a to i rozsáhlých. Příjemné chování paní zubařky, kterému nemám co vytknout, ještě neznamená automaticky důkladnou péči o váš chrup.

Z
Umístění: KissDent, s.r.o. Jiný

K paní doktorce jsem chodila 2x ročně posledních cca 7 let. Vždy mě pochválila, že jsem šikovná, protože dobře pečuji o své zuby a nemám žádné kazy. Kazy však v ústech mám, i viditelné pouhým okem, dále rozsáhlé záněty (byly provedeny klasické OPG snímky i rentgenové vyšetření zubů a kostí hlavy CBCT). Co mě asi mrzí nejvíce je fakt, že kdyby se na kazy a další problémy včetně zánětů v dásni přišlo o několik let dříve, nemuselo by se to tak radikálně a nákladně nyní řešit. Na pravidelné kontroly chodím k lékaři nikoliv abych byla vždy pochválena, jak se výborně starám o zuby, ale aby byly primárně nalezeny kazy apod.

Potřebuji mít plnou důvěru k zubaři/zubařce, kam pravidelně docházím. Všem, kdo opravdu chtějí mít jistotu, doporučuji nechat si zkontrolovat chrup i jinde. Zdraví máme jen jedno! A na závěr ještě jedno moje doporučení: několikaminutovou dentální hygienu u paní zubařky jsem si nahradila zubní hygienou v délce 90 minut u dentální hygienistky za stejnou cenu.

Umístění: jiné místo Jiný

Lékařku mi doporučil známý; personál byl milý, ale to je vše. Po opravě staré plomby jsem si u jiného zubaře musela nechat zub zahladit, protože to už paní doktorka nedotáhla a rozřezala jsem si o něj v rámci anestezie jazyk. Na opravu byl použitý materiál, který pak na rentgenu nebyl dobře rozpoznatelný a znemožnil následujícímu stomatologovi identifikovat, zda nezůstal kaz. Výplň se po necelých 3 letech rozdrolila a při opravě tam kaz samozřejmě byl.

Umístění: KissDent, s.r.o.

Paní doktorka mi předělala asi 4 staré amalgamové plomby na nové, netrefila vůbec barvu meho zubů a amalgám stále prosvítal. Tvrdila mi,že to lépe nejde. Na předním zubu mi opravila bílou plombu, která mi nedržela. 3x mi to opravovala. Myslím,že práce je odflaknuta a hlavně se jede na kvantitu nikoli kvalitu. Za mě určitě ne. Našla jsem nového doktora, který mi zuby opravil - a ono to šlo!

Umístění: KissDent, s.r.o. Běžný termín

V květnu 2018 mi vypadla plomba. Volala jsem do ordinace, zda by mi mohli zub opravit (díra byla opravdu velká a zub křehký). Bylo mi od lékařky vzkázáno, že nechodím na preventivní prohlídky, objedná mě tedy někdy za měsíc a půl. Tento přístup mě šokoval nejen proto, že na poslední prevenci jsem byla (spolu se svým mužem) na podzim roku 2017, ale také proto, že takovéto chování ke klientovi je prostě krajně nevhodné. Nejsem lempl, na prohlídky chodím, většinou jednou za půl roku, někdy jednou za rok. Mé zuby se kazí minimálně, od dětství mám možná dvě plomby, o zuby se starám. Z telefonátu jsem pochopila, že někteří klienti mají právo na dřívější objednání a někteří ne. Toto lživé obvinění, že na prevenci nechodím, a nepříjemný přístup mě donutilo k výměně zubařky.

B
Umístění: KissDent, s.r.o. Běžný termín

Dobry den, pani doktorku neodporucam na zaklade 1. vstupnej prehliadky a 2. spracovanej plombe:
1. Prehliadka mi prisla rychla / nedokladna, ak to porovnam s priehladkou u ineho zubara.
2. Plomba nebola spravena uplne dokladne, zlomila sa po cca 9 mesiacoch.
3. cakacie doby su dlhe (1+ mesiac), pani doktorka ma uz pravdepodobne vela pacientov.

K pozitivam musim povedat, ze ambulancia je dobra vybavena a dostupna, objednavanie cez znameholekara fungovalo bez problemov.

Umístění: KissDent, s.r.o. Běžný termín

Vysetreni probehlo pomerne rychle, pecliva fyzicka prohlidka chrupu, jak jsem znala o jinych zubaru, se nekonala. Jen rychla kontrola, nasledny rentgen chrupu a detailni vysvetleni, co vse jde z rentgenu videt. Zrejme tedy jen jiny pristup, mam chrup v poradku, tak nedokazu posoudit, jak by osetreni probehlo v pripade kazu ci jinych problemu.

Odpovědi

18 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

chodila jsem k paní doktorce ještě, když byla na Hájích, Kosmická. Mohu se zeptat, zda je možné objednat se k paní doktorce nyní na Ječnou?
Děkuji

Dobrý den, ano můžete se k objednat zde přes známého lékaře nebo na našich webových stránkách -stomatologie Ječná- najdete i tel číslo. Hezký den

MDDr. Tereza Bacová

máte smlouvu s OZP? Mohu se přihlásit tady přes formulář, když jsem ještě nebyl u paní doktorky? Děkuji za odpověď

S pozdravem
Volf

Dobrý den, smlouvu s OZP nemáme, hradíte si vstupní prohlídku sám, ale přihlásit se můžete. Hezký den

MDDr. Tereza Bacová
Prohlížet všechny odpovědi