Péče o tělo a zlepšování Vašeho zevnějšku a vašich křivek, jsou základem úspěchu jak vypadat a cítit se co nejlépe. V současnosti jsou muži, stejně jako ženy, vystaveni společenskému tlaku a nekompromisním požadavkům na svůj vzhled.
Naše soukromá klinika se specializuje na kosmetické, plastické zákroky a operace již 16 let. Najdete u nás vysoce kvalifikované a zkušené plastické chirurgy s atestací v oboru a mnohaletými dobrými zkušenostmi v oboru estetické medicíny. Využití nejnovějších léčebných metod v naší každodenní práci je založena na příslušné vysoké úrovni odborných znalostí a zkušeností.
  • plastická chirurgie

Liposukce

+1 služba

Jak fungují ceny?

Číslo ověřené
Umístění: Cleopatra Clinic - Klinika Plastické Chirurgie s.r.o. Ostrava estetická chirurgie

Podstoupila jsem operaci faceliftu. Po operaci jsem si všimla, že moje pokožka nebyla rovnoměrně rozložena a v důsledku toho se vytvořily vrásky.Můj obličej je kluzkýZa uchem se však objevily velké vrásky.

MUDr. Taisir Zakout

pro upřesnění se jedná o může nikoliv o ženu, jak pacient píše. Bylo by fér uvést , že vrásky za uchem pacient měl už před operací, což je zdokumentováno na předoperační fotce. Taky nutno zdůraznit, že tento pacient nedodržoval pooperační doporučení a na první převazy chodil bez obvazů, ty si opakovaně sundával sám doma. Přitom právě tyto kompresivní obvazy jsou nesmírně důležité ke správnému přilepení kůže ke spodině.
S pozdravem a přáním pěkného dne Cleopatra Clinic

Umístění: Cleopatra Clinic - Klinika Plastické Chirurgie s.r.o. Ostrava Jiný

U tohoto lékaře rychlá konzultace vlivem nízkých cen, kde mi nic nebylo vysvětleno pořádně. Na operační sál přišel rozespalý, šlo vidět že právě vstal z bytu co měl nahoře. Říkal, že si poradí a operoval co jsem vůbec nechtěl, špatně jsme si to vysvětlili. Vyhozené peníze a reoperace jinde.

MUDr. Taisir Zakout

Jedná se o nepravdivé a účelové pomluvy. Jednak pan doktor nebydlí v byte nad klinikou,tento byt je vyhrazený pro pacienty a jejích doprovod. Konzultace u pana doktora trvá obvykle kolem půl hodiny,kde je vše řádně vysvětleno a pacient se může zeptat na cokoliv. V den operace lékař nejdříve provádí focení a přesné malovaní operačního pole a pacient může sdělit své poslední připomínky a teperve poté je doprovázen na operační sál,kde je v péči anesteziologického týmu. Operující lékař se dostaví až po uspání pacienta. Takže celý příběh,který tady tento člověk popisuje je trapně vymyšlený.

Číslo ověřené

S výsledkem operace nejsem spokojená. Ani komunikace s panem doktorem a sestřičkama nebyla uspokojivá. Zvažuji reoperaci, ale jinde. Nepředpokládám že by se pan doktor se mnou o tom bavil. Mrzí mě to, raději bych psala úplně jinou recenzi. Doplňuji recenzi po opravě prsou jinde. Pan doktor Zakout mi tvrdil, že oprava by byla příliš náročná a kdoví jak by to dopadlo. navštívila jsem po roce váhání jiného plastického chirurga, který nesrovnalost ve velikosti spravil v lokální anestezii, byl na mně velmi příjemný, opravdu mi vše hezky vysvětlil a prsa mám teď souměrné. Takže bych ráda panu doktorovi Zakoutovi vzkázala, že to šlo, jen chtít.

V prosinci 2013 jsem u tohoto lékaře podstoupila modelaci prsou bez zmenšení. Prsa mi byla bez mého vědomí zmenšena, mám velmi nevzhledné jizvy, a nejvíce mě trápí velmi vysoko umístěné bradavky. Vypadá to nepřirozeně a bradavky mi lezou z každých plavek......

Odpovědi

9 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den pane Doktore,
dostal jsem na vás velmi dobrou referenci od kamarádky. Na konci října jsem si udělal 2 tržné rány v obličeji, které mě byly zašity v úrazovce. Nicméně na čele a pod oken mě vznikly 2 nevzhledné jizvy. Chtěl bych se zeptat jaké jsou možnosti odstarění a zde je možno se k vám skrz tento problém objednat?

Budu velmi vděčný za vaši zpětnou vazbu.

jizvy se určitě nedají úplně odstranit,dá se někdy vylepšit jejich charakter. Pošlete prosím fotku dané jizvy přímo na email kliniku a podle toho Vám napíšu možnosti
S pozdravem Dr, Zakout

Dobrý den p. doktore,
chtěla bych v Ostravě podstoupit labioplastiku a vzhledem k Vašemu vytížení vím, že u Vás to nebude možné, proto mám dotaz, kterého lékaře byste mi na tento zákrok doporučil. Děkuji za pomoc

Operaci můžeme provést na naší klinice v centru Ostravy. Můžete nás kontaktovat přímo na náš email nebo telefonicky.

Prohlížet všechny odpovědi