Mgr.
Uložit
Psycholog, Psychoterapeut
Uložit
Dbejte o své zdraví
Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.
Psychologické a psychoterapeutické konzultace
Relaxační techniky a meditace
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíZkušenosti
O mně
Jsem komunikativní člověk s pozitivním přístupem k druhým. Přijímám každého člověka v jeho individualitě. Rád se vzdělávám a získávám nové poznatky a ...
VíceSpecializace
Psychoterapie
Psychoterapie závislostí
Relaxační techniky a meditace
Adele
Pozitiva: vtipný, milý, vstřícný, pohledný, zdvořilý
Návštěva proběhla v klidu, dobře se s ním povídá akorát by mohl mluvit o trochu více
Jsem spokojená!
M.I.
Pana magistra jsem vyhledal na doporučení své manželky. Z počátku jsem se nemohl přenést přes velký věkový rozdíl, přesto jsme našli společnou řeč a cestu. Oceňuji vřelý a vstřícný přístup a pomoc při zvládání panických atak. Součástí konzultací byl nácvik relaxačních dovedností, které teď mohu uplatňovat ve svém životě. Doporučuji všem.
Ilona
Upřímný, empatický a srdečný psycholog, který dělá čest svému oboru. Profesionál s partnerským přístupem, co Vás obohatí svým přehledem i nadhledem, potěší a ze srdce poradí. :) Děkuji za každé setkání
David puška
Pan Mgr. Tadeáš Samuel Zborník
psycholog byl velmi laskavý milí a přátelský velmi ochotný zamě byl supr všem doporučuji
M.H.
Hodnotit po takové chvilce nelze, zatím jsem ale celkem spokojena a jsem zvědavá kam mne to posune :)
J.H.
Pan Zborník je velmi ochotný a profesionální člověk. Z počátku jsem byl velmi nervózní, protože šlo o mou první návštěvu u psychologa, ale mohu pana Zborníka jen doporučit.
Veronika Mullerova
Pokud se dostavite k psychologovi s cistym srdce a uprimnosti a odhodlanim chtit ve svem vnimanim zivota neco zmenit, dokaze Vas pochopit a pomuze Vam v drobnostech ktere jsou dulezite a ktere svym zornym uhlem pohledu prehlizime. Provede Vas k uvedomeni sebe sama od ktereho by se melo vse odvijet. Dekuji za jeho citlivy pristup.
O mně
VíceSpecializace
- psychoterapie
Publikace a články
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.