MUDr. Svatava Tomašulová

Gynekolog Více

Pardubice 1 adresa

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Dobrý den, u této lékařky nejsem dlouho a ani u ní dlouho nezůstanu. Se sestřičkou nemám problém, je přímá a milá. Uznávám sice někdy dost strohá, ale dá se to přejít. Paní doktorka se ke mně ale chová velmi arogantně (jako bych ji svou přítomností obtěžovala), neporadí ani s antikoncepcí, natož aby mi něco vysvětlila a její vyšetření je opravdu dosti bolestivé. Nemám jediný důvod u ní zůstávat. Mám sice zkušenost jen s několika málo gynekology, ale tento přístup se mi nelíbí. Mám nárok na kvalitní péči. Jde přece o mé zdraví.

souhlasím arogantní přístup

No,dávám slabý,protože sestra fakt nepříjemná.Šlo jen o telefonát jestli k nim může příjít manželka když je cizinka,odseknutí ne,na další otázku opět jen ne ,nashledanou.Profík by poradil kam se obrátit nebo by se zeptal co máme za problém.Ale je možný že paní doktorka je výborná.

Z

Paní doktorka mi z počátku přišla úplně v pohodě (až na pár věcí,které se daly zkousnout - bolestivé vyšetření,nepříjemná sestra,dlouhé čekání a arogantní přístup), postupem času, jak začala přibírat nové pacientky, se její přístup razantně změnil (a to ještě k horšímu) Byla jsem nucena přejít k jinému lekáři.Ani s hloupou antikoncepcí mi nedokázela poradit, zřejmě jí to obtěžovalo.Krvácela jsem 4 měsíce já,ne ona :o)U nové lékařky byl problém do týdne vyřešen a to jen tím, že jí vyměnila za jinou s vyšší dávkou hormonu...o vyštření ani nemluvim. Jsem po porodu a tudíž jsem už pár vyšetření zažila i jinde.Bohužel musím říct,že od paní doktorky to bylo to nejhorší co jsem zažila.O přístupu sestry ani nemluvit,děs....už nikdy více....

Paní doktorka nic moc neřeší, při nasazení antikoncepce mi neudělala ani jaterní testy, naštěstí s tím nemám problém.. Vadí mi přístup a náladovost, vždy když tam mám jít, raději to odložím a nebo se už měsíc dopředu klepu strachy, vyšetření bolestivé a celkově pocit z návštěvy gynekologa otřesný. Naštěstí už žiju v Praze, takže chodím tady a nesrovnatelně lepší..

nezájem o pacientky stav,ale hlavně peníze - zaplatit minimálně poplatek a pak se možná začne zajímat!

souhlasím s několika komentáři, že paní doktorka Vám nic neřekne, když se sami nezeptáte a nebo Vám strčí leták. Občas je příjemná a občas je nepříjemná a její nová sestra?? Pane bože!! kde jí našla to teda nevim, ale do telefonu se ohlasí jako byste jí otravovaly a už to je špatná vizitka..Ani bych se nedivila, dkyby pila, nevypada a ani se nechová jako sestra. Paní doktorka je si myslím pečlivá, ale vyšetření od ní mě vždycky hrozně bolelo.. Byla můj prní gynekolog,ale spokojená moc nejsem..takže přecházím k jinému lékaři.

Tuto doktorku v žádném případě nikomu NEDOPORUČUJI! Při prohlídce mi paní doktorka řekla, že mám nějaké těčky na čípku což prý může buď znamenat nějakou přeměnu a nebo začítek rakoviny. Pak mě poslala domů s tím, že mám přijít AŽ za půl roku! Do tý doby, že se to prý řešit nebude a je to zbytečné! Dokážete si asi představit jak mi bylo. Domů sem šla s brekem, mamku málem kleplo a v nejbližší době sme zamířili na gynekologickou ambulanci do nemocnice. Pan doktor mi ihned udělal biopsii a ještě mě čeká druhá. Taky se pozastavil nad půlročním odkladem paní doktorky. Takže jak jsem řekla, tuto paní doktorku nedoporučuji.

Paní doktorku nedoporučiji, dřív jsem k ní chodila, ale potom jsem radši přešla k jiné. Podle jejího prvního vyšetření bych sotva někdy otěhotněla, ale jakmile jsem přestoupila k jiné najednou s tím není žádný problém. Sestřička moc příjemná není, ani mě neinformovala, že se ordinace stěhuje a to sem tam byla 3 týdny než se měli stěhovat a dozvěděla jsem se to teprve ze záznamníku, kde nebyla uvedena ani adresa kde ji najdu.Hodně pacientek od ní odchází a to už o něčem taky svědší.

Pokud jste mladá a máte nějaký problém, první diagnozou je nějaká pohlaví choroba! Pak až se řeší, zda by se mohlo případně jednat o něco jiného - v mém případě nikoliv chlamydie, ale zánět! Přístup strašný - nedoporučuji!