Praktický lékař Více

Praktický lékař pro dospělé

Jiráskova 987/50, Kyjov

• A

Rozhodla jsem se od ní odejít, ovšem moji dokumentaci mému novému lékaři od února 2023 stále neodeslala. V její ordinaci si ale cením především práce sestřičky, která je empatická, poradí a je lidská. Takové sestřičky je v takové ordinaci velká škoda.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

• N

K paní doktorce jsem musela v rámci vstupní prohlídky do nové práce. Sestřička byla milá a příjemná, věnovala se mi, ale paní doktorka.. studený psí čumák (omlouvám se pejskům). Ani jednou se na mě nepodívala. A ještě si troufla se zeptat, jestli si u ní nechci nechat kartu. V žádném případě nedoporučuji!!

MUDr. Svatava Šušáková

Zásadně nedělám prohlídky tak, že bych se na někoho "ani nepodívala", pacienty vyšetřuju, ptám se jich na jejich potíže atd.A slibuju - příště se budu culit od ucha k uchu!

• D

Je to nejhorší doktorka,kterou znám.Utečte...

MUDr. Svatava Šušáková

a opět reakce záškodníka, který nabádá k útěku z ambulance, naštěstí většina lidí používá svůj rozum a udělá si sám úsudek!

• Přidávám se k hodnocení této lékařky. Kdysi jsem k ní chodila a byla to hrůza a děs. Léčí od dveří, pořádně se na pacienta nepodívá a neodpustí si poznámku, že stejně pacientovi nic není, takže z vás ještě udělá blbce. A co se týče předepisování léků - téměř nikdy mi žádné nepředepsala, takže jsem si vždy musela koupit všechny léky v lékárně. Jsem ráda, že jsem od ní dávno odešla.....

MUDr. Svatava Šušáková

Nikoho ode dveří neléčím, pacienty se snaží vyšetřit řádně, protože bych nemohla žít s tím, že jsem nedbalostí někoho poškodila a když si dotyčná sama kupuje léky a vyléčí se, tak vlastně žádného doktora nepotřebuje! Ať si to nechá patentovat,určitě zachrání naše zdravotnictví!