č.d. 42, Šumná
Věra Smetanová
Skvělá paní doktorka. Dojíždíme za ní až z Jihlavy a v žádném případě bych neměnila. Vždy citlivě pomůže, poradí a hlavně nenecháte u ní celou výplatu. Kéž by takových bylo více
• Praktický zubní lékař • Jiný •
Monushka.27
Skvela zubarka. Rozhodne vi, co dela. Jsem u ni krátce, ale nemuzu si stěžovat. Citliva, vsechno vysvetli, vzdy odpovi na jakýkoli dotaz. Kdyz ji reknu, ze se bojim, uklidni me a bojí se se mnou. Fakt opravdu skvela, mohu jen doporucit!!
• Praktický zubní lékař • Jiný •
jitavrbkova
Super zubařka,nedej Bože,aby odešla do důchodu!!To nevím kam pak půjdu.Přešla jsem k ní od Dr.Loudy u kterého jsem nechala tisíce,aby si zaplatil vybavení nové ordinace...a doteď mi p.doktorka spravuje to co on mi vyved...např.udělal mi korunku na zub,pod kterým mám zánět!
Jenom paní doktorku vřele doporučuji!!!!!!!!!!!!!DÍKY• • •
Juřenová
Velmi citlivá zubařka,pečlivá a besbolestná.Stále v dobré náladě,také mohu jen doporučit.
Pavel Pláněk
Perfektní zubajda - dojíždím k ní ze vzdálenosti 30 km a k jinému zubaři bych nešel. Citlivá, spolehlivá, chápavá a odborník na svém místě. Plně doporučuji.
host
velmi dobrá zubařka.Ohromnej a citlivej přístup k lidem .K ní jediný du beze strachu.
Je super a trháni zubu je u ní sranda a dokonce vám ten zub i da :)))
Sova.
Je to nejlepší zubařka jakou jsem kdy poznala. Chápající, citlivá a pomůže vždycky.
Nedám na ni dopustit a vřele doporučuji.• • •
Marie
Paní doktorka je velmi ochotná, velmi citlivá k lidem. Jsem s její péčí moc spokojená, vždy mi pomohla a doporučuji všem. S tak lidským přístupem jsem se ještě nikdy u jiného lékaře nesetkala.
Je to vynikajici zubni lekařka ,nikdy neodmitne pomoc i pacientovi ktery neni v jeji evidenci.Vřele doporučuji.