Zobrazit ostatní profily kardiologů v okolíCeník
billy.bang
Profesionál a člověk na svém místě! Občas je na někoho přísný, ale jen protože ten člověk něco dělá špatně nebo pana doktora neposlouchá! Doporučuji všem.
Standu Jůnu znám od jeho nejmladších let. Vyrůstali jsme společně u jednoho potoku a fotbalového hřiště v partě několika málo dětí.
Z těch dětí byl Standa vždycky nejhodnější, nejzodpovědnější a ten, co se nechal nejsnáze ošidit. Nemohu uvěřit, že jeho hodnocení je tak špatné.
Snad je trochu introventní a k holešovickým hokynářkám by nepasoval. Jediný krk, co mám dám upřímně na to, že svou práci dělá zodpovědně!
Jestli se mýlím, ať nepřežiji operaci srdce, která mě čeká do měsíce.
Že se nad roztomilostí vašich dítek nerozplývá mu odpusťte. Na jejich zdraví jistě myslí.
PS: Jeho tatínek mi často "vyčistil" charakter a ráda na to vzpomínám. Mému vnukovi opravil kolo, kdyř se nám na výletě poblíž jeho domu pokazilo a to s nevšední ochotou. Proč pomlouváte člověka, o kterém málo víte?
je dobrý
Věra Zajíčková
Byla jsem varována! Ale po zjištění, že pana doktora svými dotazy zdržuji, odpovídám na jeho dotazy pouze ano - ne. A vše je v pohodě! Po lékařské stránce je skutečně odborník a mí synové, ve věku 12 a 7 let, jsou při vyšetření taktéž v pohodě, protože už vědí, jak s panem doktorem spolupracovat. Ovšem chápu rodiče velmi malých dětí, které to ještě nedokážou. Nezbývá, než si najít způsob, jak s panem doktorem komunikovat!