Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Umístění: Ordinace Jiný

V ordinaci MUDr. Dočkala jsem byl několikrát a pokaždé jsem se vůbec k němu nedostal i když jsem měl termín. Sestra je nepřivětivá a arogantní. S pacienty se nebaví a odbyde je ledabyle s tím, že mají počkat až na ně přijde řada. Do ordinace lékaře jsem se nedostal ani po mnohahodinovém čekání. Nakonec jsem musel odejít bez lékařského ošetření, protože mě jel poslední spoj domů. Nejsem sám, kdo si na sestru stežoval. Také ostatní pacienti v čekárně, které sestra odbyla, si na sestru stěžovali. Sestra upřednostnuje totiž jen své známé pacienty, i takové kteří přišli po mně. Sestra očividně svou práci nezvládá. Běžným lidem proto tuto ordinaci nedoporučuji..

Umístění: Ordinace Jiný

Při návštěvě, kdy jsem si stěžoval na časté nucení na stolici mi lékař řekl, že to s prostatou nesouvisí a poslal mě na kolonoskopii Tam jsem se objednal a
později to zrušil.Při další návštěvě mi řekl, že jsem se pomátl, že mě nikam neposlal. S arogancí jemu vlastní mě z ordinace vyhodil.Nevím, proč bych na kolonoskopii(ještě mi řekl, že je naproti u MUDr. Šimka) chodil, když se mi nechtělo a taky jsem ji zrušil.Plete se tedy MUDr. Dočkal.Jenomže pan doktor se omlouvat nebude.Raději bude urážet, jelikož pacient je pro něj nějaký hmyz, který obtěžuje.

I

Dobrý den,přidávám velmi nemilou zkušenost s lékařem Mudr.St.Dočkalem.Pan doktor Dočkal nestojí za nic!!!Můj otec se u něho léčil deset let s prostatou.Problémy se stále zvyšovaly,přesto lékař tvrdil,že je to v pořádku.Při poslední kontrole, v červnu tohoto roku,otci lékař na vyšetření na sonografii řekl,že takhle velkou prostatu ještě neviděl.Když výsledky songrafie donesl Mudr.Dočkalovi,ten argumentoval slovy,že lékař na sonografii tomu nerozumí,sice prostata je větší,ale rakovina tam není.Otec si vyžádal vyšetření na urologii v Mar.Lázních.Tam se podivili,že problém s prostatou je tak zanedbaný a neléčený.Během měsíce si otce objednali na operaci,které již byla nezbytná.Dnes je otec po operaci,přestože je to prý banální operace,strávil na sále přes dvě hodiny.Operující lékař poznamenal,že by za tu dobu odoperoval jiných pět mužů.Jsem přesvědčena,že pan Mudr.Dočkal silně pochybyl.

Nerozpoznal ani zánět močového měchýře!!!!

Na syna se podíval a ihned věděl,že musíme na obřízku.Ve čtyřech letech!!!Kdybych tenkrát tušila,že se dá všechno ještě zvrátit tak to nikdy neudělám.

velice arogantní, neprofesionální lékař...vůbec nedoporučuji. Z jeho ordinace je za pět minut člověk venku s receptem co by mu v klidu napsal obvodní lékař.

Na zánět prostaty mi předepsal zinek, pravidelný styk a pravidelný spánek... Po týdnu zinkové léčby jsem raději vyhledal pomoc v KV u Dr.Brdlíka.