MUDr. Soňa Hlavová

Urolog Více

Žamberk 1 adresa

Poliklinika Žamberk

Náměstí Gen. Knopa 837, Žamberk

Výborná komunikace osobní i telefonická včetně sestřičky.

• Poliklinika Žamberk Jiný  •

• Z

Velmi sympatická lékařka, s její prací jsem byl velmi spokojen i osobní přístup a vyšetření bych hodnotil jako nadstandartní. Můj nález byl řádně vyšetřen a odstraněn a už se těším za rok zase na kontrolu. Jak tu tak koukám na ta negativní hodnocení, tak bych za nevyřešení problému každého pacienta nevinil jen lékaře. Jednoznačně paní doktorku doporučuji a věřím ve spokojenost zejména mužských pacientů.

• Paní doktorka je nejlepší lékař, kterého jsem kdy navštívila. Nejenže mi úspěšně pomáhá od mých urologických problémů, ale zajímá se o pacienta i celkově. Mám s ní ty nejlepší zkušenosti. Z ordinace jsem odcházela klidná, spokojená s množstvím nových informací. Děkuji

• Nejlepší uroložka, jakou jsem kdy navštívil. Ví o čem je řeč, a ví co s tím dělat. Také neprovádí zbytečné zákroky, které by mohly i naopak uškodit. Přistupuje velmi citlivě a profesionálně.

• Paní doktorka mi moc pomohla. Trpím chronickým zánětem ledvin a ona je jedna z mála lékařů, u které vím, že mi nepředepíše antibiotika "preventivně" - ale když už opravdu není zbytí. Za paní doktorkou jezdím až z Prahy, protože po zkušenosti jinými lékaři mohu říci, že je nejlepší.

nevim