MUDr. Slavomír Spousta

Psychiatr Více

HOST psychiatrie, s.r.o
Plzeňská 49, Smíchov, Praha

Přijímám: dospělí

Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolí

Umístění: HOST psychiatrie, s.r.o Jiný

Pan doktor je nejlepší psychiatr, kterého jsem kdy navštívil. Velice doporučuji!

Umístění: HOST psychiatrie, s.r.o Jiný

Úžasný pan doktor na svém místě. Většinou se k lékařům nechodí s nadšením, ale k MUDr. Spoustovi chodím ráda vždy ráda. I je s ním sranda :)
+ paní sestřička také úžasná osoba!! Ani nevím, jak popsat, jak jsou oba skvělý a jak moc mi pomohli a vždy se na ně těším!

Umístění: HOST psychiatrie, s.r.o Jiný

Pan doktor je skvely.Trpelive vyslechne,poradi a pomuze:) Cekarna je jdnoducha a dobre dostupna at uz autem nebo tramvaji.

Umístění: HOST psychiatrie, s.r.o Jiný

Pan doktor mi pomohl zorientovat se ve složité životní situaci a radou i medikací výrazně přispěl k její stabilizaci a postupnému vyřešení. Děkuji

Umístění: HOST psychiatrie, s.r.o Jiný

Pan Doktor Spousta je skvělý člověk a psychiatr v jedné osobně, vždy měl pro mě pochopení a dokázal mi vždycky pomoct když jsem já potřeboval, má výborný smysl pro humor je velmi inteligentní a za všechno jsem mu vděčný pomohl mi vrátit můj život do normálu

O
Umístění: HOST psychiatrie, s.r.o Jiný

Dr. Spousta je nejlepší psychiatr, jakého znám. A že jsem jich potkal hodně. Jeden známý o něm řekl, že jeho největší výhoda je, že se nechová jako psychiatr. Potvrzuji to. Rozhovory s dr. Spoustou jsou inteligentní, při vzájemné respektu a především pan doktor poskytuje pouze doporučení a nikdy mě do ničeho nenutí. Chodím k němu už skoro 20 let (postupně do několika ordinací) a dělám to bez jakékoliv obavy a stresu. A v době mé největší krize mi velice pomohl. Má i sociální cítění a porozumění pro složité životní situace.

Umístění: HOST psychiatrie, s.r.o Jiný

Za období(12let) svoji diagnózy(GAD,OCD,atd.) jsem prošel rukama plno lékaři. Pan doktor Spousta, kterého jsem objevil na základě doporučení, po 10ti letech pro mne našel vhodnou medikaci, kdy se konečně cítím lépe. Je empatický a má zájem. Mohu jen doporučit!!

Umístění: HOST psychiatrie, s.r.o

Za pána doktora som veľmi vďačná. Nepozerá sa na mňa len skrze merítko mojej diagnózy, vie vypočuť, nasmerovať a je veľmi empatický. Vždy hľadá riešenie spolu so mnou a mám pocit, že je pre neho naozaj dôležité udržať si dôveru pacienta. Čo je pre mňa podstatné tiež. Som rada, že ma netlačí len tak liekmi, ale snažil sa nájsť tú najlepšiu alternatívu pre mňa, aby som neskončila na nejakom multipráškovom koktejli. Ja som veľmi spokojná.

K jednému z nižších komentárov by som iba rada dodala, že nemám sezónnu depresiu, píšem ako pacient s celoživotnou diagnózou, ktorý vystriedal niekoľkých lekárov i terapeutov a až s doktorom Spoustom som naozaj spokojná.

Umístění: HOST psychiatrie, s.r.o psychiatrické vyšetření

Úžasný pan doktor. Hodně mi pomohl když jsem to potřeboval nejvíce. Má dobrý smysl pro humor, je velice sympatický. Není co dodat...

Z
Umístění: HOST psychiatrie, s.r.o Problémy s přítelem,co mě opustil těhotnou,ale pak hlavně smrt mojí milovaný maminky

Pan doktor je velmi příjemný, dokáže pořádně naslouchat, zasmějete se s ním, předepíše prášky, které pokaždé pomůžou.A jeho paní sestřička je také skvělý člověk ????Mohu jen a jen doporučit ????