MUDr. Růžena Fijaková

Pediatr Více

Havířov 1 adresa

Praktický lékař pro děti a dorost
Kmochova 2, Havířov

Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Paní doktorce dávám 150%, chodím k ní od narození a už teď oplakávám budoucí odchod k lékaři pro dospělé. Vždy je příjemná, poradí, pomůže a dlouho váhá, než napíše antibiotika. A tak by to mělo být! Ordinaci mají krásně vymalovanou, je to tam veselé a děti se tam musí cítit opravdu bezpečně. Další velké plus je sestřička, která si pamatuje snad všechny mé zájmy a také se nemusí ptát na jméno. To má taky v paměti.

moc hodna:) me prijde ze to je nejlepsi doktorka kterou jsem mela:)

Pani doktorka je velice milá, vstřícná jak k dětem, tak i k rodičům. Vřele doporučuji.

Nejlepsi pediatr jakeho znam,nejenze jsem k ni jako dite chodila ja,ale dnes k ni chodím i se svym synem.Nejlepsi paní doktorka

Jakýkoli problém s dítětem ochotně poradí. nej... lékařka. všem doporučuji. Milan a Beáta Porembští. Havířov

K paní doktorce chodím se svými dětmi již řadu let a lepší bychom těžko našli. I když nejstarší syn je již dospělák a chodí již jinam stále vzpomíná. Její profesionální přístup a vždy úsměv léčí sám za sebe. Sestřička je také velmi vlídná a nic pro ni není problém. Velmi Vám oběma děkuji a přeji hodně spokojených pacientů.

Je to doktor?Né pro mně je to PAN DOKTOR,už mi hodněkráte pomohl a já jsem mu do dneška zavázána,jen škoda,že už k němu nemůžu se svými třemi dětmi chodit,protože má plno a já se tenkrát odstěhovala a zpátky už mně vzít nemohl,z toho jsem do dneška špatná a tak nějak si to vyčítám,že i přes tu dálku jsem k němu nejezdila,jenže jsem měla miminko a to potřebovalo větší péči a já tu možnost dojíždění neměla.
Jednou mi pomohl se synem s kterým jsem lítala 12 let od čerta k ďáblu a nikdo nebyl schopný mu dát správnou diagnozu,a jak se zachoval pan doktor?Jako člověk a doporučil mi lékaře,ten potom dalšího a kluk je po operaci očí a je vše jak má.Nedávno jsem za ním byla s holkou a měla jen pupínky na nohách a pan doktor,pouhým okem zjistil co jí je a poslal nás do nemocnice kde nám pomohli(a to upozorňuji,že nebyl náš,ale nenechal nás stát na chodbě a přijal nás)někdo si řekně,že je to jeho povinnost,ale já už jsem se setkala s takovým přístupem,že pro mně je to lidský přístup.
Děkuji Vám pane doktore a já budu pořád doufat,že se u vás místečko udělá a Vy nás vezmete zpět do svých zlatých rukou.

Paní doktorka je výborná, pečlivá a děti má opravdu ráda. Vždy děti důkladně prohlédne a věnuje se jim. Obě mé děti ji zbožňují a chodí k paní doktorce rády :-). Paní sestřička je taky skvělá, lidská a vstřícná, pamatuje si děti - jejich jména i zvláštnosti. Ordinace je krásně upravená a vyzdobená. Děkujeme moc.

Paní doktorku Fijákovou znám přes 14 let od narození mého prvního syna a ted když mám druhé dítě,tak bych neměnila,nikdy nečekáme víc jak 10 min.sestřička vstřícná,prostě všem vřele doporučuji.Andrea Komárová

I

Výborný pediatr a milý člověk. Pro děti by se rozkrájela a vždycky mi vyšla v čemkoliv vstříc. A to i nad rámec svých povinností. I se sestřičkou jsou obě supr ženské.:-)
Děkuji jim za všechno.