1996 - atestace z oboru gynekologie a porodnictví 1. stupně
Kolposkopie
Preventivní prohlídky
Vedení těhotenství
Veronika
K paní doktorce jsem chodila cca od svých 15 let. Každá návštěva pro mě nebyla příjemná. Při změně antikoncepce mi paní doktorka dala nějakou s vysokým procentem hormonů a tudíž to vedlo i v mém nízkém věku ke stařeckým skvrnám na obličeji a rukou. Když jsem nebyla spokojena s antikoncepcí a chtěla ji změnit, tak se mě zeptala, jakou jsem si na internetu vybrala. Sestry věčně nepříjemné, nevstřícné.
anezkasojkova
K pani doktorce jsem chodila kdysi. Kdyz jsem mela podezreni na tehotenstvi v mych 19ti letech mi nabidla driákovy prasek na "neoplodneni" za 1300,- pry novinka na trhu. K tomu mě ještě zprasila o neznalosti fyziologicke stavby zenskeho tela, dale pak po preventivni prohlidce mi bylo receno ze je vse v poradku, ovsem pri nasledujicim prev. vysetreni (po roce) mi bylo receno ze me predchozi testy nebyly uplne v poradku. Nemluve o neochotnosti a vecne nastvanosti sester. Dle meho nazoru zrovna gnekologie pro nas zeny neni vzdy mistem ktere bysme rady vyhledavali, a pokud se k tomu prida i vyse zminene plus arogantni pristup pani doktorky, neni duvod tuto ordinaci navstevovat.