Zobrazit ostatní profily kardiologů v okolíCeník
Jarda
Paní doktorka je skvělá odbornice a vše dokáže vysvětlit . Mě už léčí dlouho a mohu říci že se můj zdravotní stav zlepšil. Chtěl bych také poděkovat sestřičce za je jí profesionální přístup.
věra
Paní primářku znám jako pacient jejího odd. Je to odbornice na svém místě a i se srdcem na tom správném místě. Díky za takové lidi.
VLADIMÍRA MICHAELA BALEKOVÁ
MUDR,PRIMÁŘKA ROMANA BÁLKOVÁ JE VINIKAJÍCÍ LÉKAŘKA SE SPRÁVNÝM PŘÍSTUPEM K PACIENTŮM,JE PROSTĚ NEJLEPŠÍ A TAKOVÝCH JE STRAŠNĚ MÁLO,JE PŘÍVĚTIVÁ A PROSTĚ ČLOVĚK NA SVÉM MÍSTĚ,VŠEM JI DOPORUČUJI A I JEJÍ ODDĚLENÍ JE NEJLEPŠÍ V ČESKOLIPSKÉ NEMOCNICI,
P.Nejedlý
Paní doktorka je velmi příjemná a po odborné stránce velmi na výši. Je trpělivá, milá a má pochopení pro nás nemocné. Doporučuji a paní doktorce děkuji.
re_kar
Paní doktorka mi před několika lety zachránila život.Od té doby jsem jí vděčný za to co pro mně udělala,myslím že to bylo víc než její povinnost.Chodím k ní pravidelně na kontroly a vždy má pro každého pacienta úsměv a dobré slovo,které zahřeje u srdíčka.Děkuji paní doktorko.Všem mohu jen a jen doporučit.