MUDr. Roman Pomahač

Gynekolog Více

Ostrava 1 adresa

Ordinace gynekologa
Dolní 3034/101, Ostrava

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Umístění: Ordinace gynekologa Jiný

Dobrý den, chodím k Mudr.uz 10.let.Chtela jsem začít chodit jako 15.leta slečna k ženě,ale pan Mudr.mi názor změnil.Byl vtipný (což při první návštěvě mi pomohlo).Ano, má pan Mudr.razny přístup,ale vždy pomohl.Za mě super.

Umístění: Ordinace gynekologa Jiný

Skvělý pan doktor, profesionál, již dobrých 25let jsem v jeho péči a neměnila bych. I sestřička vždy maximálně spolehlivá, vstřícná a pozitivně naladěna :-)

Umístění: Ordinace gynekologa Odchod z gynetu kde se ke mě chovali jako k pritezi

Nejlepší gynekolog jakého bych si mohla přát. Vždy mě uklidnil a poradil ...vždy se se mnou bavil s úsměvem a snažil se mi vše vysvětlit tak abych tomu porozuměla ... Nikdy se nechovál že bych ho otravovala jako na zmíněném Gynetu kde mi nedávali ani snímky miminka a kdyz jsem si o fotku řekla chtěli za jednu 50kc jejich přístup k otázkám o těhotenství jim byl na obtíž a dívali se na mě pohrdavě a přišlo mi jako by se mnou mluvili jen v nějakých jejich zkratkách aby se vyhly tomu že bych něčemu mohla rozumět a kdyz jsem se zeptala už je to štvalo.... U pana doktora je to pravý opak je to spíš takové domácké prostředí a manželku pana doktora si taky nemůžu vynachválit ....za mě prostě TOP!!!!

Dobrý den..dnes jsem byla u pana doktora měnit tělisko mirenu..a chtěla bych mu mu moc poděkovat za skvěly profesionalní a přatelsky přistup.Je opravdu jednička ve svém oboru...moc děkuji pane doktore.

Na pana DR si nemuzu stezovat. Byl po doobu meho prvniho tehotenstvi od zacatku az do konce,odrosil me na jednicku a ted u druheho to nebude jinak. :-) Za me jednicka :-)

Skvělý pan doktor, vždy poradí a pokud je to v jeho silách vždycky poradí ........můžu jen doporučit

T

Dobry den jsem udivena co se tu docitam.Musim rict ze jsem u pana doktora jiz 14 let a nemuzu na OBA dva rict spatne slovo.Zanedloho se chystam na konizaci cipku.Konzultace probehla srozumitelne i s obrazkem jak to bude probihat.Chtela jsem jeste napsat ze nemam miry modelky protoze uz jsem se docetla ze pani doktori se jinak chovaji k mladym pohledny a jinak k starsim.Myslim si ze je to trosku nadnesene.

S panem doktorem jsem velmi spokojená, hodně mi pomohl. Je pečlivý a ochotný. Bydlím delší dobu mimo Ostravu a neměnila bych, raději dojíždím. Sestřička je také moc hodná a milá. Doporučuji. Stachoňová Yveta

Pan doktor je člověk na svém místě, chápu, že každému jeho "žoviální projev" nesedí, ale já jsem spokojená, ano, nezabývá se každou maličkostí, ale velmi dobře dokáže poznat problém a v tom okamžiku srandičky přestanou. Mám poruchu srážlivosti krve, HA mi nikdy nenutil a naopak mi pomohl vybrat vhodné řešení tak, abych byla spokojená. :)

G

P.Pomahač je ten nejlepší a ti co tvrdí opak,jsou jen blbé kozy. :) Mohu jen doporučit