MUDr. Roman Pomahač

Gynekolog Více

Ostrava 1 adresa

Ordinace gynekologa
Dolní 3034/101, Ostrava

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

No nevím, ale to vnucování antiko prášků a mireny u každoroční preventivní prohlídky a přednášky o vhodnosti a zdravotní prospěšnosti tělíska už znám nazpaměť. Je to prakticky už 3 roky jediná věc, kterou od Mudr. slyším. Je to fakt divné. Jinak odbornost nemůžu hodnotit.
Lucie Trojková

IP: GC.CAD.BC.GGB (1) AUTOR:~ [dodano 2011-11-02 09:20:18]
Dobrý den, omlouvám se že takto zasahuji, ale nemohla byste prozradit jméno nového lékaře ke kterému jste přešla? Děkuji moc za odpověď.

K panu doktorovi chodím už 13 let mám za sebou 2 těhotenství a všechno bylo v pořádku takže jsem neměla žáné dotazy atd.Co se týče antikoncepce tak při každé návštěvě u něj mi tu antikoncepci přímo "cpe",ale vždycky odmítnu.Ale jednou se stala věc,při které jsem jak se říká utekla hrobníkovi z lopaty,byla jsem mimoděložně těhotná a i při skoro každotýdenních návštěvách pan doktor nepoznal,krev mi taky nebyla odebrána ihned i přes mé upozornění,že jsem těhotná,řekl mi že mám zvýšenou sliznici,ale nic nikde nevidí,doma jsem dostala velke křeče(den před tím, po 14dnech mi byla odebrana krev ,byl to čtvrtek,takže výsledek až v pondělí)omdlla jsem takže okamžitě pohotovost a na pohotovosti mi řekli,že jsem utekla hrobníkovi z lopaty ,takže okamžitě operace,při které mi odebrali jeden vejcovod,díky p.doktorovi,ale neodešla jsem od něj zatím

Chtěla jsem se zeptat zda byste mi mohli doporucit nejakeho gynekologa?chtela jsem jit k tomu Pomahaci ale jak to tu ctu tak si to nejak rozmyslim...
Dekuji za radi...

Markytka: pokud ti mohu doporučit, tak od doktora Pomahače jsem přešla k MUDr. Měch Jaromír. Je perfektní a příjemnějšího a pečlivějšího doktora nenajdeš.
Kam se hrabe pan Pomahač?