Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolí

Dr. Roman Fučík je prostě Pan chirurg. Ordinace dr. Fučíka by měla jít příkladem všem ordinacím. Skvělý lékař a hodná sestřička. Veliká spokojenost.
Husmanová Zlatka

C

Já jsem s panem doktorem i jeho sestřičkou velmi spokojena a pokud bude ordinovat budu k němu chodit.Doporučuji ho i známým.L.ČURDOVÁ

Laskaví,hodný,zkušený a vytrvalí.

Možná se ne vždy skvěle usmívá, je svůj a má svůj smysl pro humor, na který jsem si hůře zvykala, nicméně jako chirurg a odborník - bez konkurence. Po odborné stránce nelze než vřele doporučit!!! Pan Chýlek /oslovení doktor se mi k němu nehodí/ by se měl k doktoru Fučíkovi jít občas něco přiučit, když se dodnes nic nenaučil.

Férovej doktor který je sice rázný ale ví co dělá a je odborník. Je to lékař. který ještě neztratil zdraví selský rozum. Jeho přístup a práci hodnotím velmi kladně,

Dnes jsem navštívila ordinaci pana doktora, a musím říct, že na dnešní dobu luxus!!!Neobjednaná bez doporučení a vyšel mi vstříc, ihned provedl zákrok. Dva dny před tím jsem byla na pohotovosti v Mostě, a totální katastrofa, div jsem nedostala od paní doktorky(dá-li se jí tak říkat) vynadáno, co tam vůbec lezu...na zanícenou ránu mi napsala Framykoin a led...docela smutný, že si mostecká nemocnice může dovolit odbývání pacientů!!!

S panem doktorem jsem byla velmi spokojená. Už v čekárně ze mě opadl všechen strach, když jsem uviděla velmi milou a usměvavou sestřičku. Všem co nechtějí stejně jako já k panu Chýlkovi doporučuji navštívit tohohle doktora. Budete spokojeni.

Příjemný a sympatický přístup k pacientům.Pečlivý v léčení.

S tím mohu jen souhlasit. K panu doktorovi jsem se dostal náhodou (s chirurgií v mostecké nemocnici moc spokojený nejsem, takže jsem zkoušel vyhledat nějakého chirurga v Litvínově) a bylo štěstí, že jsem narazil právě na něj. Můžu Vám říct tohle - pokud máte nějaký problém, který dokáže vyřešit soukromník, tak se na mosteckou nemocnici vykašlete. Já měl např. naobou palcích na nohách tak zanícené nehtové valy, že už jsem pomalu ani chodit nemohl (ve 23 se pohybovat jak 70 letý stařec no hrůza). Nejen že po první návštěvě v mostecké nemocnici se mi ty otoky ještě zhoršily (poté co mi na ně lípli nějakou "speciální" náplast), ale navíc si na mě mohli udělat čas až bůhví kdy (jako kdyby zrovna oni měli takový nával haha). Zatímco pan doktor mě vzal hned jak jsem se u něj objevil. Sice byl ten zákrok razantnější než jsem čekal (musel mi dát pryč i nehty, ale bohužel nebylo zbytí), tak ho provedl velmi dobře :-) Nemůžu si stěžovat. Nepatřím mezi ty, u kterých by bylo potřeba častěji provádět nějaké chirurgické zákroky. Ale kdyby byl zase nějaký problém, tak už jdu rovnou k němu