Alergologie, PL pro děti
Bartoňova 908, Náchod

Zobrazit ostatní profily alergologů v okolí

Umístění: Alergologie, PL pro děti Jiný

Musím paní doktorce poděkovat za snahu , empatii a celkový přístup k mým zdravotním problémům. Podařilo vyřešit všechny mé zdravotní potíže díky léčbě a přístupu paní doktorky

I
Umístění: Alergologie, PL pro děti Jiný

Skvělá péče,zájem o pacienta,paní doktorka mému synovi velmi pomohla,docházíme pravidelně na injekce,nechápu zde nenávistné komentáře.Ja jsem spkojená a děkuji!Ilona

Umístění: Alergologie, PL pro děti Jiný

Obrovské zlepšení až odeznění mých obtíží. Paní doktorka provedla rozsáhlá vyšetření a nabídla mi léčbu, která okamžitě pomohla od obtíží. Jsem moc spokojená.

Umístění: Alergologie, PL pro děti Jiný

Vse perfektni, ucinna lecba, zkusena specialistka pani doktorka mi velice pomohla, sestricka hodna, doporucuji s dekuji

Paní doktorka Michalíková je dle mého názoru skvělá a odborně fundovaná lékařka, s citlivým a lidským přístupem k pacientům. Mohu jen vřele doporučit ostatním.

Paní doktorka má bezvadný přístup k pacientům a je skvělá odbornice, která se neustále vzdělává v oboru na tuzemských i zahraničních kongresech, nelze než pochválit

Můj syn měl alergii. Docházeli jsme k paní doktorce Michalíkové. která zjistila příčinu a léčba byla úspěšná.Nyní je syn již zcela zdráv.Děkujeme paní doktorce nejen za úspěšnou léčbu, ale i za velmi příjemné jednání.
Karel K.

Myslím, že paní doktorka je opravdu špička ve svém oboru. A navíc je to milá a šaramantní dáma. Doporučuji.

S péčí paní doktorky jsem velmi spokojená, moc mi pomohla, děkuji.

K paní doktorce docházím už mnoho let a bylo to mé nejlepší rozhodnutí.Po stránce lidské a hlavně profesionální si ji velmi vážím .Pomohla mě i mé rodině. Patří jí mé velké díky.