Alergologie, PL pro děti
Bartoňova 908, Náchod

Zobrazit ostatní profily alergologů v okolí

Umístění: Alergologie, PL pro děti Jiný

K paní doktorce jsem chodila 17 let převážně v dětství a pubertě. Co se alergologické léčby týče, moje zdraví se zlepšilo díky pravidelným vakcínám. V tomto směru nemohu nic vytknout. Nicméně její chování opravdu nesedne každému, bohužel mě také ne. Paní doktorka působí jako osoba bez empatie, často měla nemístné a nepříjemné poznámky či dotazy vůči mě nebo mému vzhledu. Působí dojmem samozvané autority bez pokory a lidskosti.

Do Náchoda k paní MUDr. jsem jezdíval víc jak 10 let, od mala do 15. A ačkoli nemám z žádnýho prostředí, kde se pohybujou doktoři, dvakrát příjemnej pocit, na alergologii jsem se stavil vždycky rád. Jednou za měsíc ulejvárna ze školy, sestřičky byly fajn, hezký a docela milý, řekl bych. Paní doktorku jsem vídal jen jednou za čas kvůli testům. Většinou to tam docela rychle odsejpalo.
Co jsem se odstěhoval, jsem na alergologii nebyl několik let, u p. Michalíkový ani nikde jinde a tak těžko říct, jak to ve vile chodí teď a jak bych se k tomu už v dospělosti stavěl. Každopádně vzpomínky jako dětsktej pacient mám příjemný.
Bez hodnocení dávám, protože ze svý pozice na soudy asi nemám právo. Můžu jenom říct, že jestli vám MUDr. připadá arogantní a zažili jste s ní už nějakou tu eskapádu, vaše děcka to nejspíš tak neřeší. Ty naopak řeší to, aby to u doktora nebolelo a aby byly rychle pryč =D A přesně takhle to u Michalíkový (aspoň za mojich časů) chodívalo.

No,nedokážu až tak ohodnotit odbornost paní doktorky,nerada bych někomu křivdila,ale co se týče jejího chování,tak to je opravdu OTŘESNE,k pacientům má velice nepěkný přístup i já jsem od ní raději odešla.