MUDr. Richard Spousta

přijímá nové pacienty

Gynekolog Více

Ostrava 1 adresa

Odhadovaná doba odpovědi:

Prosím vážené pacientky, aby se objednávali ne dřív, než týden předem.
Děkuji za pochopení.

Mudr. Richard Spousta.

Narozen roku 1962.
1987 - promoce na Lékařské Fakultě University Palackého v Olomouci
1987 - Nástup na por.gyn.odd. MN Ostrava
1990 a 1994 - atestace v oboru gyn.a porodnictví I. a II. stupně
2003 - 2012 - primář por.gyn.odd. MN Ostrava
2002 - Privátní gynekologická ambulance Ostrava Poruba, od r.2005 s názvem Gynmater s.r.o.
2012 - Privátní gynekologická ambulance Ostrava Mar.Hory, Ordinace pro ženy s.r.o.

Licence pro výkon samostatné praxe a odborného zástupce pro obor gynekologie a porodnictví, licence pro výkon vedoucí lékař a primář v NZZ pro obor gynekologie a porodnictví. Specializovaná způsobnost v oboru gynekologie a porodnictví.
  • gynekologie a porodnictví

Gynekologický ultrazvuk

Hormonální terapie

+1 služba

Jak fungují ceny?

Primář Spousta nemá absolutně co dělat na postu primáře je to arogantní,sprosty a nevychovaný člověk!!!!! Byla jsem parkrát vyšetřovaná na Fifejdách a zrovna mě kontroloval primář jeho chování je strašné nevyšetří vás pořádně dokonce mě ještě seřval že jsem v 6tt a špiním že na to není léčba sebral se a odešel...mě jeho chování nepřipadá vůbec normální.V nemocnici nemá co dělat.Přesně jak tady píše jedna paní Fifejdy můžou rekunstruovat a zkrášlovat ale pokud to tam povede dál Spousta tak Fifejdy pěkně klesnou dolů. Jsem momentálně v 17tt a už ted můžu říct byla jsem tam parkát vyšetřovaná že rodit tam absolutně nechci a to jen díky primáři Spoustovi. Vím o čem píšu protože mě v 9 tt poslal z kabinky celou zakrvácenou(praskl mi hematom) pryč at si jdu čekat do čekarny že on ted nemá čas...Připadá vám tohle chování primáře normální?? mě absolutně ne tehdy jsem měla na něj podat stížnost! Prostě Spousta to radši tam ženské ani nechodtě!!!

Pan doktor bude asi šikovný, během těhotenství jsem neměla problémy, takže to nemůžu posoudit. Od začátku mi ale skoro nic nevysvětlil, pokud jsem se sama nezeptala, a mě opravdu vždycky nenapadlo, na co je třeba se všecko zeptat. Pan doktor si nic nepamatuje, totiž buď nemá věci pořádně poznamenané, nebo se do těch poznámek nedívá, ale 3x po sobě jsme řešili stejnou věc. Prohlídka po šestinedělí (SC) trvala tak dvě minuty nanejvýš, tak doufám, že je opravdu všecko v pořádku. V průběhu mi sestra asi 2x zavřela dveře před nosem, když jsem přišla a chtěla se na něco zeptat. Kdybych už nebyla asi v 8. měsíci, tak se otočím na podpatku a jdu jinam. Ta blonďatá sestřička, co tam bývá v úterý odpoledne, je moc moc příjemná...