Zobrazit ostatní profily urologů v okolíCeník
Renata Slavíková
s panem primářem jsem byla velice spokojená,operoval mě před 2mi týdny,má zlaté ruce je to veliký odborník a spacialista,chodil si své pacienty na urologii na jipu kontrolovat i když zrovna nesloužil,je to primář ve správný čas na správném místě,hodný a simpatický,byla jsem s ním velice spokojená.
hodnotím vysoce odborné kvality pana primáře i nevšední lidský přístup k pacientovi
Velmi obsáhlé znalosti v medicíně a má velmi dobrý přístup k pacientům.
pan primář Pabišta mě v době kdy ještě primář nebyl učil ve škole obor chirurgie a poté mě i jako primář operoval.nemohu si ho vynachválit
Po doporučení odborného lékaře jsem se měl rozhodnout na operaci prostaty v nemocnici Mladá Boleslav.Uposlechl jsem rady svého lékaře a na operaci jsem se odhodlal.Nebudu se rozepisovat o mojich dalších problémech,chci ale opravdu poděkovat péči,kterou mě personál urologie poskytl.V tomto středisku jenom možná chvála,není v moji moci rozepisovat služby které mě byly v moji nemoci poskytnuty.Chtěl bych ale upřednostnit ošetřující setry a pomocný personál,který se s opravdovou profesionalitou a zodpovědností mého stavu uskutečnil,dík vám všem a mnoho zdaru ve vaší práci pacient Císař Vladimír.Laurinova 1020 Ml.Bol.
P.S. prosím o zveřejnění mého příspěvku.
Mudr. Pabištu mohu všem jen doporučit.
Skvělí odborník a citlivý lékař.
Jana Fialová
Poznala jsem za svůj život mnoho urologů,ale pan primář Pabišta je špička ve svém oboru.Vždy se snaží navrhnout tu nejlepší možnou léčbu a opravdu se o své pacienty stará i po lidské stránce.