MUDr. Renata Vančíková

Praktický lékař Více

Prostějov 1 adresa

Ordinace

Karlov 13, Prostějov

Velice příjemná paní doktorka i sestřička, vše mají perfektně zorganizované, objednané pacienty berou na čas, takže nemusíte čekat s dalšími 20 nemocnými lidmi v čekárně. Nemohu si na nic stěžovat, zodpovědný přístup.

• Ordinace Jiný  •

• T

vyborna doktorka a skvela sestricka! naprosta spokojenost, chodim k ni uz spoustu let :)

• S

Výborná doktorka i sestřička !! Vše tam funguje tak, jak má! Doporučuji! :)

• výborná,vstřícná lékařka, vřele doporučuji. A má výbornou a milou sestřičku, která si pamatuije každého jménem, aniž by se zeptala.

• Velmi doporučuji,dnes jsem tam byla poprvé a jsem moc spokojená s přístupem
    paní doktorky i sestřičky.

• Já chodím k paní doktorce už dlouho a nemohu si ji a sestřičku vynachválit...Teď jsem tam byla po roce a sestřička mě oslovila jménem,aniž bych měla kartičku v ruce... což je užásný jakého má pamatováka na lidi a jak se moc pěkně chová. Potěší to....

• Velmi ustretová a profesionálná. Korbačka

• Příjemná lékařka odborník na svém místě chodí k ní má dcera a jsme velmi spokojeni.

Super paní doktorka a sestřička :-) Vždycky pomohla....je to člověk na správném místě

Velice dobrá doktorka i sestřička!!!!!!