J. E. Purkyně 270/5, Most
Jsem paní zubařce hluboce zavázán za profesionální přístup. Komplikovaný zákrok se zubem zvládla s přehledem.
Nedokážu si představit stejný zákrok podstoupit jinde, než zde, v této ordinaci.
Mockrát bych chtěl ještě jednou i touto cestou poděkovat paní dokrorce i sestřičce za ochotu.• • •
Jaroslav Haspra
K paní doktorce už chodím déle jak šest let a nemám jediný problém vždy mi se vším pomůže. Pokud jsem musel jít trhat zub tak se ho snažila nejdříve zachránit i když nejsem zrovna nejlepší pacient tak už se jí to i povedlo. Takže paní doktorku obdivuji a je i se sestřičkou moc super dvojce.
Marcela Müllerová
U paní doktorky jsem byla na extrakci osmiček - moudráků ;-) Musím říct, že přístup byl perfektní, nejdřív mi bylo vysvětleno, co vše mně čeká. Měla jsem velkou obavu, protože jsem šla poprvé trhat zuby :-) Paní doktorka i sestra jsou v pohodě. Nebolela mně ani injekce a ani následné trhání zubu. Za sebe můžu s klidem říct, že bych si od paní doktorky nechala vytrhat klidně všechny zuby :-D
ahoj
Prišel jsem k paní doktorce bez objednání po víkendu stráveném ve velkým bolestech a s nateklou celou půlkou obličeje. Sestřička mě přijala ihned, po tom co mne viděla, jak vypadám, ato přednostně, i přestože již byli ve skluzu s objednanými pacienty. Její zákrok nebudu detailně popisovat, ale zachránila mě a a obličej mi do druhého dne splaskl :D navíc nemusel jsem nic platit, nic ode mne nechtěli.... Ondra
Martin Kapoun
Dnes ráno jsem byl na resekci.Doktorka příjemná i sestřičky ale tento zákrok bych už nikdy nepodstoupil.
Bolest jen při injekci a pak už to neříjemné broušení a čištění kořene zubu ale to už jsem necítil.
Byla jsem u MUDr na resekci,a byla milá a lidská,což je u tohoto zákroku opravdu potřeba)PS:sobě bych přála,abych už k ní nikdy nemusela ))))
Nebudu tvrdit nejlepší, ale dost hodně dobrá.
výborná
```• • •