MUDr. Renata Kutrová

Praktický lékař pro děti a dorost
Jeremenkova 40, Olomouc

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Výborná doktorka. Myslím, že není na místě kritizovat to, že zkušený a kvalitní doktor falešně nepředstírá empatii u nějakých banálních onemocnění.

Od malička navštěvuji a v 19-ti letech jsem stále spokojen

paní doktorka je velmi příjemná ochotná,vše vysvětlí

Jako malá holka jsem navštěvovala ordinaci paní doktorky a jsem ráda, že k ní můžu chodit i s dcerkou. Specialistka na slovo vzaté, která neusnula na vavřínech a stále se učí novým věcem.

Paní doktorka je velmi příjemná a s dětmi to umí. Občas je kvůli vytíženosti těžké se dostat mimo termín objednání,ale to je pochopitelné.Naším důvodem byly dceřiny horečky, chtěli jsme mít jistotu, že nejde o nic vážného.V tomto případě nás paní doktorka přijala.
Jednou jsem byla na rozpacích, zda je dobré předepisovat po očkování Dithiaden (jsem alergik, tedy preventivně kvůli alergické reakci dítka), občas mi přišlo vyšetření krátké.Ale jinak jsem spokojena.
Dobrá je dostupnost ordinace, nelze však mluvit o bezbariérovém přístupu.Vybavení čekárny hračkami, všudypřítomná TV s lékařským programem a pohádkami. Toalety čisté. Separační místost méně vyhovující,pokud jdete s opravdu malým miminkem. Lehátko, ze kterého se může skutálet a chladno,které řeší sestřička malým hlučným přímotopem. Pokud by se zde bylo vymalováno a jen o něco málo útulněji, hned by byl dojem lepší.

Výborná dětská lékařka! Va všem pomůže a ráda :o)

Až budu mít děti,je mi jasné,že jejich péči přenechám právě dr.Kutrové.

K paní doktorce jsem chodila již od malička, a6 do svých 18 let. Paní doktorka je výborný diagnostik, je milá, hodná, nikdy nebyl žádný problém. Můžu jen doporučit.

Vždy (prakticky celé dětství i dospívání) jsem byla s pí. doktorkou spokojená a svoje děti bych jí určitě také svěřila.