Krškova 807, Praha
Zdeňka
Já jsem dostala na paní doktorku doporučení. Měla jsem štěstí, původní logopedka byla a to do slova šílená, proto jsem byla v úžasu, jak k nám přistupovala paní doktorka Cikanová. Je velmi milá, ochotná, stále nás chválí a mohu se zeptat na milion věcí a vše mi vysvětlí nebo i ukáže, jak správně mám se synem trénovat. Její cvičení probíhají formou hry, takže syn ani netušil, že si ho paní doktorka zkouší, co vše umí a jak reaguje na různé chytáky. Veškerá cvičení, která trénujeme na další hodinu, nám půjčí domů, což předešlá logopedka nedělala a naopak jsem si zbytečné věci musela koupit. Všem paní doktorku Cikánovou doporučuji, protože u ní jste opravdu v dobrých rukách.
• Klinická logopedie • •
Ma Millerka
Do ordinace paní doktorky Cikánové jsem přešla se synem od jiného logopeda.
Paní doktorka správně určila diagnózu – vývojová dysfázie, kterou i následně
stanovili na jiném odborném pracovišti. Po pár návštěvách u paní doktorky došlo k velkým pokrokům a každou další návštěvu se to zlepšovalo, hlavně díky laskavému a odbornému přístupu. Do první třídy syn nastupoval dobře připraven . Dnes chodí do šesté třídy a vždy měl ve škole výborný prospěch. Moc děkuji paní doktorce za lidský přístup a profesionalitu. Mohu jen doporučit.
Do ordinace paní doktorky Cikánové jsem přešla se synem od jiného logopeda - opožděný vývoj řeči. Paní doktorka správně určila diagnózu - vývojová dysfázie, kterou i následně potvrdili na jiném odborném pracovišti. Po pár návštěvách u paní doktorky došlo k velkým pokrokům a každou další návštěvou se to zlepšovalo, hlavně díky jejímu laskavému a odbornému přístupu. Do první třídy syn nastoupil dobře připraven. Dnes již chodí do šesté třídy a vždy měl ve škole výborné výsledky. Moc děkuji paní doktorce za lidský přístup a profesionalitu. Mohu jen doporučit.• Klinická logopedie • Opožděný vývoj řeči •
David
Chtěla bych poděkovat paní Dr. Cikánové za její logopedickou péči.
V první třídě mě upozornila třídní učitelka, že můj syn má problém se psaním i-y po souhláskách. Zároveň problémy se čtením. Doporučila nám navštívit logopedii. Navštívili jsme pani Dr. Cikánovou , která nám udělala veškeré vyšetření/ Vyšetření trvalo asi 2 hodiny/ , nám oznámila, že syn je dyslektik a dysgrafik. Vysvětlila nám co to znamená a jakým způsobem budeme pracovat. Začali jsme pravidelně navštěvovat pani Dr. Cikánovou ,která nás vždy povzbudila k dalšímu úspěšnému kroku./pravidelná domácí příprava dle pokynů p.Dr./ Je to velmi náročné dělat úkoly do školy a zároveň procvičovat úkoly od pani doktorky/
Ale dnes jsem moc ráda za odbornou a kvalitní péči a povzbuzení. Syn vystudoval stření školu /kde byl v prvním roce hodnocen jen písemně, od druhého ročníku už dostával známky/ ale i vysokou školu.
Mnoho mých známých také potřebovaly pomoc s dětmi, jsem doporučila pani doktorku Cikánovou .Ještě dnes mi děkují za doporučení a kvalitu její práce.• jiné místo • Doporučení ve škole od třídní učitelky •
U paní doktorky jsem byla s dětmi v dlouhodobé péči a dětem se věnuje komplexně a to nejen po logopedické stránce,ale pomůže i s přípravou do první třídy a její práce je na vysoké odborné úrovni. K dětem je mila a vstřícná, vždy se na návštěvu těšily. Mohu jen doporučit.