Těším se na setkání. S pozdravem Radka Porubová
U Tří lvů 294, České Budějovice 6, České Budějovice
Individuální psychoterapie
1 000 Kč -
p. Dvořáček
Stačily pouhé tři návštěvy, aby se můj život změnil k lepšímu. I s ročním odstupem od poslední návštěvy mohu s jistotou říci, že je můj život výrazně kvalitnější a cítím se dlouhodobě šťastný. Děkuji za vše.
PE
Paní Porubová je vždy empatická, laskavá, naslouchá a mám v ní důvěru. Opravdu velmi mi pomáhá v těžkých situacích a velmi si ji vážím. Na sezení se vždy těším.
Prostředí ordinace je super příjemné.• psycholog a psychoterapeut Mgr. et Bc. Radka Porubová • individuální psychoterapie •
JS
Jsem velice spokojen a terapie je pro mně přínosem a pomáhá mi. Prostředí ordinace působí příjemně a hezky. Děkuji
RM
Zatím jsem byla jen na třech sezeních tak si myslím, že zatím není prostor pro hodnocení. Každopádně je dobré se vypovídat nezávislé osobě.
Hanka
Paní psycholožka působila velice příjemně, cítila jsem se tam dobře, ordinace byla útulná, dobře se mi povídalo. Byla to první schůzka a určitě budu pokračovat.
E
Eva
Skvělý, moc mi paní terapeutka sedla a zatím jsem moc spokojena!
JH
Paní Porubová mi vždy moc pomůže, každou situaci se mnou detailně prodiskutuje, je zlatá.
B
BP
Prostředí ordinace bylo velmi příjemné, paní Porubová také. Naslouchala a měla jsem pocit, že se mohu svěřit se vším.
Marcela
Celkově jsem byla velmi spokojená, nemám bližších podrobností, které bych chtěla uvádět.
Kateřina Knížková
Sezení bylo v pořádku, magistra Porubová je moc ochotná a milá. Vysvětlí vše dopředu. Mohu doporučit. :)