MUDr. Radim Ševčík

Ortoped Více

Ostrava 1 adresa

Odborný lékař ortopedie

Opavská 39/962, Ostrava

• Příjemný,ochotný a vždy milý k dětem.Teď se u něho léčím se zánětem kyčle a jsem spokojená. Kudělková

• Pana doktora doporučuji pro maminky dětiček, k němu chodit na kyčlíky-chodím k mudr, Ševčíkovi už s třetím dítkem. Vždycky poradil dobře. Také v době chřipek je pro mě plus, že má velkou čekárnu , odpolední ordinaci (vyhnem se tak bacilům dospělých),miminko si vždy bere po jednom a ostatní čekají na lůžku připravené.Moc mu děkuji za vstřícný přístup k dětem a trpělivost s maminkami.
    Renáta Kašturová

• R

Jsem pacientem MUDr. Ševčíka již několik let. Po přečtení několika anonymních "hodnocení" jsem přímo povinen vyjádřit svůj názor. U MUDr. Ševčíka jsem se vždycky setkal se vstřícným přístupem a ochotou vysvětlit mi podrobnosti mého zdravotního problému. Nedovedu si dost dobře představit, že by MUDr. Ševčík mohl být arogantní. MUDr. Ševčíka mohu doporučit a hodnotím ho jako velmi dobrého ortopeda. Rudolf Riedel

Opravdu specialista na svém místě. Má přehled, je velmi ochotný a trpělivý, vše pečlivě vysvětlí, poradí a doporučí.

Pan doktor je člověk na správném místě, mám s ním jen ty nejlepší zkušenosti. Nerozumím pohnutkám lidí, kteří ho zde špiní.

• O

Trpěl jsem neustálými vleklými zdravotními problémy ,které mi nedokázal můj předešlý lékař odstranit (pouze kombinace algifenu a brufenu potlačila nesnesitelné).
    Nebylo zbytí a přešel jsme k panu Ševčíkovi jenž mi po vyšetření určil tu pravou příčinu mých zdravotních problémů.Jsem konečně rád že existuje doktor který má diplom za vědomosti a umí je užít v praxi a nečeká při tom na láhev dobrého vína či bomboniéru.

Nejprve mám vzkaz pro ty, co se vyjádřili, že pan doktor Ševčík je hulvát. Toto mohl napsat pouze hulvát. Pana doktora Ševčíka znám 30.let, léčil mě i mého manžela a s lepším přístupem k pacientovi jsem se ještě nesetkala a to po profesionální i lidské stránce. Mám jenom ty nejlepší zkušenosti, pro mne je to nejlepší ortoped v našem kraji. P.S. A když si za svým názorem stojím, tak se podepíšu celým jménem.

• Pan doktor léčil mého manžela. Je to vynikající lékař s velmi profesionálním a zároveń osobním přístupem k pacientovi. Touto cestou bychom mu s manželem oba rádi poděkovali.
    Pekařovi

• Dobrý večer, přečetla jsem si komentáře ostatních a nestačím se divit.
    Pana dokora Radima Ševčíka navštěvuji už řadu let, nemám jediný důvod vyjádřit jakoukoliv nespokojenost.
    Pan dokor se chová vždy profesionálně, má ke mě vždy milý a velmi lidský přístup. Pokud něčemu nerozumím, vždy mi vše rád a ochotně vysvětlí.
    Mám dvě malé děti a s oběma navštěvuji pana doktora, obě děti ho mají také rádi.
    Rozhodně nechci nikomu svůj názot vnucovat, protože každý má možnost si ho udělat sám.
    Jana Kovářová

Mohu hodnotit jako velmi dobrého ortopeda, jeho léčba zabrala, na mé dotazy odpovídal vždy stručně, slušně a jasně. Víc po lékaři nežádám. Dávám přednost lékaři který uzdravuje a né pořád dokola léčí a léčí.