Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Míša
Tento člověk nema co delat na postu lekare. Dlouho jsme resili neplodnost, pricemz teprve po pul roce byl ochotný odebrat krev na horm.profil-jste mladsla mame cas.... Po zjisteni problemu z kreveve napsal léky, k cemuz nemel kompetence (novy gynekolog me okamžitě hnal k danemu specialistovi). Tím vse skoncilo-protoze to je "lecba na dlouho". Kontrolni odber proveden az na zaklade dotazu sestry-zda by to nebylo vhodne. Odmital cokoliv delat,dokud nepodstoupim laparoskopii u jeho skveleho znameho kolegy..Co dale... Byla mi zjištěna vada, ktera pry jde videt na kazdem ultrazvuku-12 let si ji nevšiml!!!!!! Take zanedbal dlouhotrvajici bakterialni infekci...ve zkratce: po více nez roce "nicnedelani" kdy jsem mu slepe duverovala, jsem presla k jinemu gynekologovi. Behem tri dnu mam za sebou odhalení vrozené vady, objednani k ruznym specialistům, nasazeni lecby na infekci, hysteroskopii a HyCoSy... co se tyce laparoskopiie pry by to byl zbytecny zasah do tela. 3dny vs. rok!! Novy gynekolog jen kroutil hlavou...no a ted jen doufat, ze zanedbání bývalé "pece" neuškodilo "moc". Zenske utikejte dokud můžete, at pak nelitujete jako ja.....
MonikaJ
Pana doktora jsem vyhledala pro krvaceni v 14 tydnu tehotenstvi. Zrovna jsem se prestehovala a nemela jeste gynekologa. Vysetrit me byl ochoten pouze v pripade, ze se k nemu zaregistruji, odmital me osetrit akutne. Tak jsem na registraci kyvla. Nez se ale dostal k samotnemu vysetreni tak mi nejdriv strcil pod nos nabidku "nadstandartnich" sluzeb. At si klidne priplati, kdo chce UZV v kazde poradne, ale objednani na konkretni cas dalsiho vysetreni mi jako nadstandart neprijde. Odmitla jsem a tak jsem pred kazdou dalsi poradnou prosedela hodinku-dve na chodbe. Zazila jsem 40 minut cekani v kabince kdy si pan doktor po telefonu domlouval sobotni grilovani, ultrazvuk bricha s nohama roztazenymana koze kdy se mi pad doktor neustale otiral o stehna a taky sestru, ktera chtela jedny zrcadla zaplatit i nekolikkrat. A po porodu jsem si dovolila odmitnou Mirenu s tim, ze planuji brzy druhe dite a pan doktor mi rekl, ze jinou moznost antikoncepce nemam :)
Také jsem chodila k panu doktorovi, byla jsem ze začátku celkem spokojená, aby ne, když jsem šla k němu poprvé... Předepsal mi antikoncepci, která mi ale časem nedělala dobře, bolela mě pořád v kuse hlava a tak jsem za ním zašla s prosbou zda by mi prášky nevyměnil za lepší, pouze řekl, že to není třeba. Od té chvíle už jsem k němu nepřišla a našla si nového gynekologa, který mi ochotně prášky vyměnil.
ahoj holky, tak jsem si rada pocetla vase nazory. chodim k dr. jiz radu let asi od 17 let, nikdy jsem nejake velke problemy nemela, krome trombozy, ale to naprosto nepripustil, ze by za to mohla antikoncepce, a kdyz mu rekne zena nejaky nazor, tak ho opravdu neprijima a potira jen. napr. jsem se mu snazila vysvetllit, ze antikoncepce neni dobra pro kazdou, ze riziko trombory hrozi, tak se mi skoro vysmal, ze mluvim jako tak, jak casto vas zajede auto? ale tak se neda uvazovat prece. to je v podstate jeho nazor na vse - pry vse ma sva rizika tak jak casto nas asi zajede auto ... ???to je nazor odbornika, chtela jsem udelat ster na chlamydie, ale to se mi taky vysmal, ze to je zbytecne. no chtela jsem odejit sama, uz o tom uvazuji, ale po precteni vasich nazoru, to udelam co nejdrive.abych zas nebyla nespravedliva, cas si na vas udela vzdy a obcas se i zasmejete. dekuji
Také jsem raději odešla - sama jsem měla rozporuplné pocity z některých prohlídek (soukromé tel. pana doktora během mého vyšetření) a úhrad (a těch "ospravedlňujících" komentářů kolem toho), nebyla jsem moc spokojená ani s průběhem mého těhotenství (žádné informace k tomu, co je to prvotrimestrální screening a co to všechno obnáší - měla jsem jen zpoplatněné měření NT bez dalších souvislostí) odešla i maminka přítele, jelikož ji pan doktor v celkem nízkém věku (kolem 40 let) naordinoval takové brutální hormony na přechod (ve kterém zdaleka ještě nebyla), že se z toho vzpamatovává pomalu ještě dnes. Má sestra od něj mazala také pryč - ani mi raději neříkala proč. Zřejmě více pacientek mělo stejný názor, protože čekárna začíná prázdnotou...
Co se týče profesionální stránky, nemám s panem Dr. martiníkem problém - trpěla/trpím jsem výtoky a vždy vyšetřoval velmi podrobně, bohužel všechna vyšetření nic nenašla a problémy zústávají, takže se s tím budu muset smířit. Ale co mi vadí, že je opravdový vydřiduch!!! Samozřejmě, že si každý za miminko nebo za stanovení diagnozy rád zaplatí! Ale proč by si měl pan Dr. přijít na dejme tomu každý den 2000kč jen tak bokem, za to, že udělá službu, na kterou máme nárok z pojištění? Vždyt to proboha není zadarmo!!! Já každý měsíc platím cca 5000kč za soc+zdravotní, tak by v tom sakryš mohl jeden ultrazvuk za rok snad být. Nemá na ty peníze nárok a je to z mého pohledu vysoce neetické. Využívá akorát své pozice, lehce zmanipulovatelných pacientek a přichází si na takové příjmy o kterých si může vetšina z nás nechat jen zdát!
S dr.Martiníkem jsem se setkala víckrát, ale jeho přístup k ženám je opravdu velice ojedinělý. Nevhodné chování, arogance s jakou se chová k ženám je dost očividná. Za vše žádá peníze, i když určitě na ně nemá nárok. Odbornost "pana" doktora je na velmi nízké úrovni, možná tak na úrovni studenta lékařské fakulty.
Pokud nechcete a nebo jen projevíte jiný názor na věc už se odmítá s Vámi bavit, takhle se dobrý dr. nechová. Je pravý opak svého kolegy dr.Kunčara.
pavla
se vsema zazorama na pana dr.souhlasim kdyz me vezl na potrat nebyla mu hanba si rict v aute o dalsi 2000kč do kapsy
kiki
Také patřím mezi ty pacientky, které by MUDr. Martiníka nedoporučily svým známým. Nelíbí se mi jeho přístup k pacientům a snaha "rejžovat peníze" za vyšetření, po odborné stránce nemohu soudit - nikdy jsem žádné gynekologické problémy neměla. Vždy jen klasické půlroční prohlídky.
1. Velmi mne překvapilo, když jsem k němu po druhé návštěvě přišla na pravidelnou kontrolu a oznámil mi, že pojišťovna mu po změně zákona a zavedení poplatků za preventivní prohlídky již neproplácí vyšetření ultrazvukovou sondou, že pokud chci, tak mě vyšetří jen pohmatem, ale samozřejmě, že se může kdeco zanedbat apodobně, takže já celá vystrašená samozřejmě, že si připlatím 200 Kč za ultrazvuk (s tím, že registr. poplatek je 500 Kč a použití jednorázového zrcadla je za 50 Kč). Ptala jsem se kamarádek, jestli za ultrazvuk také platí a říkaly mi že ne, tak mne docelo mrzelo, jak zneužil aféry ohledně poplatků v televizi i ve svůj prospěch, protože ostatní gynekologové kam jsem volala, abych se přehlásila, tento poplatek nevybírají. Ultrazvuk je vždy zdarma. To jen co se té mé zkušenosti s rýžováním peněz týče.
2. Pokud se týká mých dotazů ohledně plánování miminka, tak na mě byl vždy dost nepříjemný, kde jsem ty babské rady slyšela apod... Pokud je jeho názor, že po vysazení antikoncepce není třeba žádná pauza pro ozdravení organismu, potom by se měl vyjadřovat odborně a na úrovni a ne urážet, co mi která kamarádka napovídala. Já jsem se pouze dotazovala. Ještě než jsem otěhotněla tak mě strašil, že mé anantomické rozměry dělohy zrovna neodpovídají normální velikosti a že bych mohla mít problémy s početím... hmmm... tak pěkná motivace od lékaře pro začátek, když člověk teprve o miminku začíná uvažovat a už vás takhle v podstatě demotivuje... Pokud bychom se již rok snažili a tohle mi řekl, pak bych to brala jako vysvětlení neúspěchu, ale rozhodně se mi to nelíbí jako první odpověď na moje plánování miminka... Nicméně s úspěchem mohu říci, že miminko se nám podařilo hned po 3 měsících po vysazení - ovšem Dr. Martiník to už neví, protože chodím k jinému gynekologovi a jsem velice spokojená s jeho milým a vstřícným přístupem - je to MUDr. Kuras :-) - chodím k němu od počátku těhotenství a nikdy mne s ničím zbytečně nestrašil dopředu - právě naopak, vždy umí maminky uklidnit...
Ivana
Nedá mi to, abych se nepřipojila k hodnocení na MUDr.Martiníka. Chodila jsem k němu 10 let, nakonec mě velmi odradil jeho osobní přístup, byl velice náladový a choval se spíše nadřazeně a prohlídky u něj nebyly vůbec příjemné. Zažila jsem několikrát,že jsem více jak 30 minut čekala v kabince, zatímco si vyřizoval nedůležité soukromé hovory. Myslím,že pro něj pacientky nejsou moc důležité. Neumí ani vhodně komunikovat. Souhlasím s názorem, že je byznysmen a dělá svou práci hlavně pro peníze. Znám z okolí několik případů, kdy špatně konstatoval diagnozu a hodně mých kamarádek od něj odešlo, protože byly nespokojené. Já jsem odešla hlavně kvůli necitlivému a nelidskému přístupu, který jsem poznala nejvíce, když jsem začala mít zdravotní problémy. Platí se téměř všude, ale ten přístup - to byl děs. Nyní jsem u MUDr.Bošoty a jsem velmi spokojená.
- Gynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
- Gynekologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě